0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli forum uyeleri, corollami satip 2000/2001 model Mercdes-Benz E200 ya da E200 kompresor almak istiyorum.Ama asagida belirttigim konularda sizin bilgi ve goruslerinize ihtiyacim var.Yardimci olursaniz sevinirim.1.Hangi donanimi almaliyim?2.Yuksek ya da dusuk kilometre onemli mi?3.E200 ya da E200 kompresorden hangisini tercih etmeliyim? 4.Bu motorlardan hangisi lpg'ye uyumlu?5.Aracin bakimlari ve yedek parca fiyatlari pahali midir?6.Kasko bedelinde uçuk rakamlar cikar mi?7.Alirken nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba,2004 Yarisimiz küçük gelmeye başladı. 2004-2007 Corolla tam otomatik Hatchback 5 kapı almayı düşünüyorum.Peki sorularımıza gelirsek1. Yarisimizdende anladığım kadarıyla Sol - Terraya göre daha donanımlı fakat SOL fiyatları baya yüksek (2006 40bintl ye kadar cıkıyo) burada donanımdan kastımız sadece digital klima, camlar,deri direksiyon ilemi sınırlı yoksa motorda, konforda bir farkı varmı ?2. Çok kullandığımızdan yine benzinli alıp tüpü kendim taktırmak istiyorum (BRC), Bu yıl aralığında tüpe uygun olmayan model yıl varmı (2004-2007 sol-terra) ? 3.Düşündüğümüz model aralığında kronik sorunu olan model yıl varmı. (Örnek bazı modellerinin direksiyonundan gelen tıkırtı ses)Siz hangi model, yıl tavsiye edersiniz.. Değerli önerilerinizi bekliyorum selamlar..İletiyi düzenle