0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arabanın 2013 54 binden üretimden kalktı.Fiyat cokta uygun değil gibi.Gerçi sizin arabanıza bayağı iyi fiyata verecek siniz gibi.Alınabilir 48 civarina.ama otomatik çok elzem değil işe 50-52 avensis elegant extra bulunabilir
Arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkürler. Sizin fikirleriniz hem insanı rahatlatıyor hemde insanın değişik açıdan bakmasını sağlıyor. 10 bin daha fazla veremem bunun bile 8 bini borçla Krediye karşıyım kredi çeksem kimsenin ağzını kokusunu çekmeden gider sıfır alrım ama prensipler işte ne yaparsın.Haklısınız neredeyse aynı fiyata sıfır araç var ama ben full+full cuyum comfort extra vardı arkadaşta onu bile almadım. Ama aurisin advence skyspece cvt'si epey iyi görünüyor onada gücüm yetmiyor araya sıkıştım anlayacağınız Aşil tendonum koptu 3 ay kadar önce Otomatik aracın önemini o zaman aradım o yüzden otomatik alacam hanıma kesin öğreteceğim
Mehmet bey beni Karabük'te toyotacı Bülent diye bilir öğretmen arkadaşlar. Ayıptır söylemesi arabada değişenden de boyadanda iyi anlarım. O ilandaki adamı aradım kardeşim bak gelirim değişen çıkar masraflarımı alrım ne varsa söyle dedim . Oaracın ön sol çamurluk ve kaput değişmiş malesef o yüzden bana uymaz. sen ne düşünürsün bilmem.
@Bülent Öztürk (1952) bey belki konuyla pek ilgili değilhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-full-otomatik-toyota-corolla-188512984/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=falsebu ilana baktınız mı hiç. Sizce bu aracın fiyatı nasıl. Yarın arkadaş için bakmaya gideceğim.