0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nasıl yani? arabanın içine çocuk bezi koymamız yeterlimi yoksa bu bezlerlemi camı silmemiiz tavsiye ediyorsun?
Selçuk, termostatlı eski tip ve yeni tam otomatiklerde kompresör gerektiğinde (ayarlı ısıya göre) devreden çıkıyor. Hepsinin bell alt ve üst ısı derecesi var. Zaten yeniler gücünü direk motordan bile almıyor. Eski tiplerde ise kompresör hep devrede kalıyor diye biliyorum.Bu arada camda buğ oluştuğunda elle silmeyin.Mehmet, şimdi buğuyu önleyeceğiz diye zorla bebek mi yapacağız? 3 tane falan gerekmiyor değil mi?
vallahi abi bilmiyorum ben hiç kullanmadım ama arabanın içinde bulunması yeterli dediler banada
abi en az 3 tane diye tavsiyeler geliyor büyüklerimizden olsun abi ya bulunsun arabada ileri doğru bir vergi onada gelmeden stoklamış olursun bari
biz prima kullanıyoruz:))) deneyeceğim:)))))cam buğusu araç içi ile dışı arasındaki ısı farkından oluyor bnuda dostların dediği gibi klimayı çalıştırarak nemini almak sureti ile sağlarız..ben yaz kış nezaman arabaya binsem kar fırtına farketmiyor tüm camları açar içerideki havanın çıkmasını sağlarım havalndırmayı ve klimayıda bu arada çalıştırırmki havalndırma borularında kalan havayı dıarı atmak içni bu en fazla 1-2-dk alıyor zaten ...kışın klimayı çalıştırmam ama motor ısınana kadar havalndırmayı çalıştırırm soğuk konumda buda buğuyu yok ediyor motor ısındıkca kademeli olarak havalnadırmayı soğuktan sıcağa alırım. geçen zonguldağa giderken buğu sorunu yaşadım onun dışında böyle bir sorun yaşamıyorum çok şükür...
haha denemek lazım abi bende bi siteden buldum ilgimi çekti direk yapıştırdım buraya
hadi bizde çocuk varda yırttık:))))) olmayanalr ne kullanacak KANATLIMI kullanacaklar:)))
Konu aldı başını gidiyor Arkadaşlar hafta sonu istanbula gittim malum sürekli yağmur vardı 980km yaptım, yolda öncam için en iyi çözüm, klima otomatikte 26 derecede, dışarıdan gelen hava kapalı, arada dışarıdan gelen havayıda açtım ama bi kamyon gelince kapattım klima kapalıyken buğu yapıyor,yakıtıda ölçmüş oldum, klimayı hiç kapatmadım 2 kişi 90-110 arası 100km/4.9lt. yaktı.