0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Turbo marşa basıldığı anda devreye giren bir elemandır.. Diye biliyorum yanlışım varsa düzeltilsin Bu arada dizellerin 1750devir gibi bir devirde maksimum torku vermesi hep saçma gelmiştir 2000gibi 2300gibi birşey olsa çok güzel olurdu çünkü araç yokuşlarda çekmiyor o devirde
Hacı geçen gün arkadaşın palioyu kullandım multijet 1.3 araba 1750ye kadar son gaz kaldırsanda titriyor ama 1750den sonra yapıştırıyorum ayrı konu Deli oldum o gün bide gaz pedalı elektronik daha bir deli oldum pompalamayı bile kabul etmiyor dahada bir delirdim Ayrıca dizel araç çalıştığında çalışıyor ama devreye 1750de giriyor hakikaten saçma bee
Dizelde nasıl ara gazı verecen çok merak ediyorum zaten elektronik boğaz kelebeği ve dizel gaza çok geç cevap veren bir motor...Turbo meselesine gıcık oldum gerçekten turbo dönmeye başladığı anda motora basınç uygulamaya başlar diye biliyorum ben o dönen pervanelerin basıncını nasıl kontrol etmeyi düşünüyorsun yoksa?
Devirli mi kullanılması gerkekiyor ? O zaman fabrikalar araçların 1800 rpmde max tork vermesini yanlış ayarlamışlar ve saçma sapan iş yapmış oluyor fabrika ?