0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canlı müzik bile yapıyor toyota bu boru mu? Arkadaşınıza neden sormadığınızı da merak ettim doğrusu.
2008 den sonra denmişte benim ki 2007 mp3 çalıyor..Acaba Caponyadan gelen ilk part aracı diye mi
yeni kasalar mp3 çalıyor
nasıl yani bendeki cd çalara napmam gerekiyo zormalam için ? silah felam mı dayıcam başına??
Dizel araçlarda hız sabitleyicisi tavsiye edilmeyen ve istenmeyen bir özellik. Olanlar varsa sadece olması için koyulmuş diye düşünüyorum. Çünkü dizel araçların devirli bir şekilde kullanılması gerekmektedir.
o zamanda sürekli turbo açık seyir edersin dizel arabaya bindiğine lanet edersin (benzinliden fazla yaktığını görünce)
Sanırsam bir yanlış anlaşılma oldu hız sabitleyicili küçük motorlu araçlar hem fazla yakar hemde gürültülü çalışır hız sabitleyici ancak büyük motorlu dizellerde verimli çalışıryoksa dizel in yakıtına laf yapmadım ben düz yolda 6.5 ykar bayırda 8. yakar ona lafım yok
Mehmet bey hız sabitleyicinin motor büyüklüğü ile ilgisi yok onun yaptığı görey sizin yerinize gaza basmak ve bunu elektronik olarak yaptığından motorun ne gücüyle ne büyüklüğü ile alakası olamaz mekanik olarak yapsa idi yani gazı motordan bir güç alarak sabitlese idi ozaman size katılırdım . Küçük hacimli motorlarda hız sabitleyici örnekleride günümüzde fazlaca mevcut ben sürekli şehir içi araç kullandığımdan aramıyorum fakat şehir dışı araç kullananlar illa ki arıyordur ve toyotanın buna çözüm bulmaması kendi ayıbı .
Tabiki dediklerinize katılıyorum ama otomatik vitesli araçlarda geçerli bir durum o