Gönderen Konu: AVENSİS SEDAN EXTRA LİNEA SOL  (Okunma sayısı 2794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
AVENSİS SEDAN EXTRA LİNEA SOL
« : Ekim 11, 2011, 18:06:47 »
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM 2001 AVENSİS ALDIM ALMADAN ÖNCE İNTERNETTE ÇOK ARAŞTIRDIM VE ARACIMIN AYNISINI İNTERNETTE BULAMADIM DESEM YERİDİR ŞİMDİ SİZLERE ARACIMI TANITACAĞIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM : 2001 TOYOTA AVENSİS SATIŞ SÖZLEŞMESİNDE SEDAN EXTRA YAZIYOR ARACIN ARKASINDA LİNEA SOL'DE YAZIYOR D4 MOTOR 1998cc BENZİNLİ
DONANIM: 4 CAM OTOMATİK MERKEZİ KİLİT AÇILIR CAM TAVAN YAN AYNALAR İÇERDEN KUMANDALI ELEKTRONİK VSC KLİMA ISITMALI KOLTUK YOL BİLGİSAYARI AYARLANABİLİR DİREKSİYON AKLIMA GELEN ÖZELLİKLERİ KAZASI YOK SOL ÇAMURLUKTA BOYA KORUYUCU VERNİKTE ATMA VAR AYNI GÜNEŞ YANIĞI GİBİ VE ARACI 16 000 TL YE ALDIM ACABA NASIL. YARDIMLARINIZ İLGİ VE ALAKANIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Toyota Club Türkiye

AVENSİS SEDAN EXTRA LİNEA SOL
« : Ekim 11, 2011, 18:06:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: AVENSİS SEDAN EXTRA LİNEA SOL
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2011, 21:12:17 »
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM 2001 AVENSİS ALDIM ALMADAN ÖNCE İNTERNETTE ÇOK ARAŞTIRDIM VE ARACIMIN AYNISINI İNTERNETTE BULAMADIM DESEM YERİDİR ŞİMDİ SİZLERE ARACIMI TANITACAĞIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM : 2001 TOYOTA AVENSİS SATIŞ SÖZLEŞMESİNDE SEDAN EXTRA YAZIYOR ARACIN ARKASINDA LİNEA SOL'DE YAZIYOR D4 MOTOR 1998cc BENZİNLİ
DONANIM: 4 CAM OTOMATİK MERKEZİ KİLİT AÇILIR CAM TAVAN YAN AYNALAR İÇERDEN KUMANDALI ELEKTRONİK VSC KLİMA ISITMALI KOLTUK YOL BİLGİSAYARI AYARLANABİLİR DİREKSİYON AKLIMA GELEN ÖZELLİKLERİ KAZASI YOK SOL ÇAMURLUKTA BOYA KORUYUCU VERNİKTE ATMA VAR AYNI GÜNEŞ YANIĞI GİBİ VE ARACI 16 000 TL YE ALDIM ACABA NASIL. YARDIMLARINIZ İLGİ VE ALAKANIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

mehmet hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
bende de 2006 sı var aynı aracın elegant exetive diye geçiyo bi önceki kasa galiba sizinki..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 2008 AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '08
  • 33 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2011, 21:13:26 »
bahsettiginiz araç bu olsa gerek
http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3282473
DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ, EĞRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ....
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2011, 21:19:32 »
linkte verilen araç değil 2001 benimki deri koltuklar falan var indernette bir tane buldum fiyata 18500 yazmış acaba ucuzmu aldım ben 16000 liraya aldım içinde 1500 liralık pioneer teyp var tv li

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 2008 AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '08
  • 33 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2011, 21:24:47 »
güle güle kullanın o model doğan şahine 10 000 tl istiyorlar içinize sindi ise sıkıntı yok motoru yüryenleri sağlamsa hiç düşünmeyin derim sonuçta  TOYOTA AVENSİS
DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ, EĞRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ....
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2011, 22:21:05 »
güle güle kullanın o model doğan şahine 10 000 tl istiyorlar içinize sindi ise sıkıntı yok motoru yüryenleri sağlamsa hiç düşünmeyin derim sonuçta  TOYOTA AVENSİS

Çağrı beye
katılıyorum gecen gun araba almadan önce birine sordum temız bişi varmı die
abi orjinal 54 bınde şahin var 2001 alcan mı dedi? en az 10 bın isterler dedim ses cıkmadı en azından daha konforlu bi araç alınmış  hayırlı olsun
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2011, 17:59:07 »
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 490000
  • Model Yılı: '01
  • 4 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2011, 15:27:45 »
Eğer aracınız temiz ise mükemmel bi fiyata almışsınız.Bende linea sol modeli var.her yönü ile süper bir araç...araç ile ilgili sıkıntınız olursa burada paylaşın...Seçiminizdeki isabetiniz için sizi tebrik ederim......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 16, 2011, 16:24:20 »
Vsc mi var allah allah?2001 de koymuşmu toyota ya bravo o zaman. :alkis:
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Svenska Aeroplan Aktie Bolaget
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 26, 2011, 20:09:12 »
şuan internette gezinen fiyatları baz alırsak gayet uygun bir fiyata almışsınız, güle güle kullanın. ayrıca satın aldığınız avensis D-4 motorlu olup bir önceki nesil avensislere göre yakıt tasarrufu ve performans olarak üstün bir araç. bunun yanında donanımlı olan avensis modelini satın almışsınız. eğer daha önceden de takip ettiğiniz ve sevdiğiniz bir model idiyse harika bir seçim bence. o yıllarda alınabilecek bir çok araçtan sizin aracınız daha konforludur. cafcaflı değil konforlu... :) yarı amerikan tadı yakalamanız pek mümkün.
SAAB 9.3 LPT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Svenska Aeroplan Aktie Bolaget
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 30, 2011, 22:09:38 »
selamlar,
98-00 model avensislerin mi, yoksa 01-02 model avensislerin mi süspansiyonları daha yumuşaktır. özellikle bu bilgi benim için çok önemli.
bu gibi bilgileri toyotadan edinmek mümkün mü ? kullanım klavuzu v.b. dökümanları toyota türkiyeden almak için ne yapmalı ?
SAAB 9.3 LPT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 30, 2011, 23:03:20 »
bu özellikler yeni corollada bile yok...
mehmet hocam