arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten. Çok hoş bir ortam var bu forumda. Düzeyli ve herkes bildiklerini paylaşıyor. ben çok keyif aldım doğrusu bu konudan. Ben maliye bakanlığı personeliyim. eski çalışanlar anlatırdı, şefler ve müdür muavinleri gelen resmi gazeteleri çekmecelere kilitler ve kimseye de vermezmiş, zaten başka yayın organıda yokmuş mevzuat konusunda. amaç bilgi onda kalsın tek bilen o olsun. böylece önemli adam olarak kalmaya devam etsin. Ama şimdi gelinen noktayı görüyorsunuz, bilgiye ulaşmak o kadar kolay ki. Bana sorarsanız bunun kıymetini bilmek gerekir. Burada arkadaşların ortaya koydukları görüşleri olası problemler olarak görmek gerekir diye düşünüyorum. Yani farklı görüşler yazılması kafa karıştırma yada yanmış yönlendirme olarak algılanmamalı. Sorunu olan arkadaş bu görüşlerle kendi yolunu çizmeli. Bence sizler bu işi çok iyide yapıyorsunuz. Kendi adıma sizlerden çok şey öğrendiğimi söylemeliyim. Sorunuma gelince Alanyada servis olmadığı için şu an birşey yapamadım ancak en yakın servis Antalyada onlarla irtibata geçtim, bir ara götürücem aracı bakacaklar. önce normal olmayan bir durum var mı tespit edeceğiz. Buradan sonucu iletirim sizlere bakalım kimin tahmini doğru çıkacak

Eğer Antalyada toyotadan anlayan bildiğiniz iyi bir özel servis var ise o alternatifide değerlendirmek isterim