Gönderen Konu: orjinal yedek parça satan site bulamıyorum  (Okunma sayısı 2646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
orjinal yedek parça satan site bulamıyorum
« : Ekim 10, 2011, 18:33:30 »
merhaba arkadaşlar.ae101 corollama motor takozu arıyorum.sitelerde hep yan sanayisini bulabildim.aracımda yan sanayi motor takozu var o yüzden motor titreşimi şaseye daha çok veriyor.orjinalini o yüzden bulmak istiyorum.ayrıca trabzonlu arkadaşlar trabzonda iyi bir toyota servisi varmı?
yardımlarınızı bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

orjinal yedek parça satan site bulamıyorum
« : Ekim 10, 2011, 18:33:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: orjinal yedek parça satan site bulamıyorum
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2011, 18:45:09 »
malesef orjinal yedekleri piyasada bulamazsın bende o yüzden mağdurum ancak servisten temin edebilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2011, 21:01:03 »
ya servislere yaklaşmak bile insanın canını yakıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2011, 19:20:37 »
servisçiler şero kardeşim adam benim motor yağını üst çizginin az üstünde koymuş ki keçe patlatsın turbodan yağ atsın da kucağa çekelim diye  ama bidaha aynısını yaparlarsa tutanak tutup imza attıracam bişey olursada mahkemeye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2011, 19:26:23 »
servisçiler şero kardeşim adam benim motor yağını üst çizginin az üstünde koymuş ki keçe patlatsın turbodan yağ atsın da kucağa çekelim diye  ama bidaha aynısını yaparlarsa tutanak tutup imza attıracam bişey olursada mahkemeye
Aynısını 2 kere yaptılar bana 1. de kendilere dedim bana beyefendi istesekte katamayız motorun belli bir kapesitesi var dediler 2. dede zaten servise gitmicektim ama turbo değişeceği için mecbur kaldım 1. de başıma geldiği içinde okadar tembihledim fazla yağ katmayın diye ama yine 1. deki kadar olmasada üst çizgiyi az bişey geçmişti bende bundan sonra servisin önünden geçmemeye karar verdim ama bakım zamanları orjinal yağ ve hava filtresi için geçeceğim bazen yan sanayi kullansam ne olur diye düşünüyorum ama özellikle yağ filtresini orjinal kullanmakta fayda var zaten serviste 20 tl civarıymış ondan yağ filtresinin hatrına 10000 de bir servise geçmek zorundayım . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2011, 19:31:24 »
Yağ çizgisini hafif geçse ne olacak ki ? Hiçbir problem olmaz çok değilse
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2011, 19:38:18 »
çok ta artis servisçiler adam bana diyoki bizim kendi özel yağımız var toyotanın ondan koyuyoruz diyo inanmayın belçikada geri dönüşüm tesislerinde alınmış 10w40 motor yağı alıyorlar ben naptım aynısını söledim yüzlerine babalar gibi 89 tl ye 4 lt castol 10w40 yağ götürdüm.20000 de değişen yakıt filtrelerini her 10000 de değişiyorum enjeksiyon sistemindeki arıza bana daha pahalıya mal olur değişmekte fayda var hava filtresinide 10000 de orjinaliyle değişiyorum sakın filtre grubunda yan sana yi kullanmayın