Gönderen Konu: 2010 Model 16. Auris Comfort Extra A.T. Piyasası hakkında...  (Okunma sayısı 2263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar yeni bir toyota bakıyorum. ne zor işmiş bu araba almak 2. el almak zor aslında. düşündüğüm araç 2010 yeni kasa A.T Auris. Kullanan arkadaşlar piyasasını iyi kötü biliyorlarsa payalaşabilirseniz çok memnun olurum. saygılarımla.
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 Model 16. Auris Comfort Extra A.T. Piyasası hakkında...
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2011, 19:41:45 »
hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama.geçen gün ıspartada bir galericinin önünden geçerken gördüm gümüş gri 20.000 kmde hata boya hiç bir şey yokmuş otomatik vites. 38.000 bin,en son ne olur dedim 37.000 bine bırakırız dediler.aynı aracın 2011 modeli ben de var. bizimkilerin piyasası 1000 ile 2000 lira fazladır herhalde. temiz düşük km de comfort extra AT ye 36.000 verilir 2010  modele.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2011, 09:25:07 »
Teşekkür ederim erol bey. aracınızda beğenmediğiniz bir yön var mı acaba?

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2011, 23:22:26 »
şehir içi 10 lt(otomatik vites) yakıt tüketimi ve küçücük çukur,tümseklerde falan aşırı zıplaması beni en çok rahtsız eden durumlar. ha dersen kardeşim yakıt tüketiminin bu kadar olacağını bilmiyor muydun şöyle söyleyeyim fabrika verisi 9 lt şehir içi. sıfır aldığımda bu değer 12-13 ltde gezindi şuan 10 lt net olarak yakıyor altında yakıyorum diyen varsa şehir içinde, ya arabalarının az yaktığı konusunda kendilerini kandırıyorlar,ya hesaplamayı bilmiyorlar ya da ben süremiyorum. yaptığım test şu şekilde: depoyu doldurdum km sıfırladım ort yakıt tüketimini de yol bigisayarından sıfırladım 105 km yol yaptım ekranda 105 km sonunda 9.9 lt yakıt tüketimi aynı benzinliğe ve aynı pompaya girdim depo10 lt benzin aldı.denemek için de gerçekten arabayı hiç yormadım yakıt durumu böyle bi araçtaki en önemli kriterlerden biri de bu bence şehir dışı da 6lt yakıyor 100 km hızı geçmedikçe.gerçi arabalar ne yapsın benzin 5 liraya dayandı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2011, 11:27:48 »
Teşekkür ederim Erol bey. Aracı dün satın aldım Adapazarı'ndan. 36.400 tl lokal boya dahi yok servisde 4-4 lük dediler herşeyi. Ankaradan sabah çıktım akşamda adapazarından geri ankara Araba bile. evet benzin çok pahalı. 330 km 90 liralık benzin yaktı. araç 16000 km de. garantisi devam ediyo. 445 tl verirsem 2 yıl daha uzatılabilirmiş. önce garantisini uzattırcam sonra da lpg taktırıcam. brc ben alışık değilim 300 km lik mesafede 90 lira vermeye. önceki aracım 2000 model 1.4 16v polo idi lpgli en fazla 50 lira yakardı bu mesafede. teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2011, 12:26:14 »
şehir içi 10 lt(otomatik vites) yakıt tüketimi ve küçücük çukur,tümseklerde falan aşırı zıplaması beni en çok rahtsız eden durumlar. ha dersen kardeşim yakıt tüketiminin bu kadar olacağını bilmiyor muydun şöyle söyleyeyim fabrika verisi 9 lt şehir içi. sıfır aldığımda bu değer 12-13 ltde gezindi şuan 10 lt net olarak yakıyor altında yakıyorum diyen varsa şehir içinde, ya arabalarının az yaktığı konusunda kendilerini kandırıyorlar,ya hesaplamayı bilmiyorlar ya da ben süremiyorum. yaptığım test şu şekilde: depoyu doldurdum km sıfırladım ort yakıt tüketimini de yol bigisayarından sıfırladım 105 km yol yaptım ekranda 105 km sonunda 9.9 lt yakıt tüketimi aynı benzinliğe ve aynı pompaya girdim depo10 lt benzin aldı.denemek için de gerçekten arabayı hiç yormadım yakıt durumu böyle bi araçtaki en önemli kriterlerden biri de bu bence şehir dışı da 6lt yakıyor 100 km hızı geçmedikçe.gerçi arabalar ne yapsın benzin 5 liraya dayandı.

Öyle demesek de siz yalnış hesaplıyorsunuz veya sert kullanıyorsunuz desek nasıl olur. Ben aldığım benzine, yaptığım kilometreye göre hesaplıyorum. Şayet kilometre hesaplamasında yol bilgisayarını kullanırsanız yanılırsınız. Araba motor çalışır vaziyette beklerken tüketim sıfır görünür ama yakıt sarfiyatınınz olur. En sağlıklısı aldığınız yakıt miktarı ile yaptığını kilometreyi kullanarak hesaplayınç Ben bu şekile hesapladığımda 8,9 ile 9,1 arasında bir sarfiyat hesaplıtyorum.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2011, 23:19:13 »
arkadaşım hayırlı olsun güle güle kazasız belasız bin.ben de afyon dinardan inegöle gider gelirim o mesafede tam 330 km 90 ile 95 tl arası benzin tüketiyorum bu da tam 30 krş gibi bi rakam yapıyor. bakalım tüp işine ben de ufaktan bakmaya başladım honda anlaşmayı yaptı toyotada yapsa iyi olur aslında.brc düşünüyorsunuz demek ben de tartarini ve brc arasındayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2011, 14:02:30 »
Erol bey ben taktırdım tüpü. 500 km yaptım bile. ilk 400 km de 35 lt lpg yaktı karma kullanımda. 30 litre aldım dün bakalım ne kadar gidecek. brc taktırdım kabine rölantide gelen enjektör sesi dısında bir şikayetim yok. perfomans çok güzel. ama gaz bitmeye yakın performanslı kullanımda 5000 devirden sonra kendiliğinden benzine geçiyor uyarı sinyali vererek. bunu brc ecusu kendi sistemini korumak adına yapıyormuş. tüplü ve öfkeli oldu aracım şimdi keyf almaya başladım. trafikte seri atak hareketler araba kullandığı hissettiriyor. ama elim manuele gidiyor.  :(. manuel polo'mu da özlemiyor değilim.

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2011, 00:27:34 »
yüksek devirlerde benzine geçiyor öyle mi? tüplü ve öfkeli demek 5000 deviri tüp ile geçemiyorsan tam öfkelenmiyorsun o zaman. otomatik iyidir iyidir ben de en başta önyargılıydım ama gayet rahat bence. 35 lt ile 400 km gayet güzel güle güle kullanın bakalım.