Gönderen Konu: 2011 Ford Focus...  (Okunma sayısı 5109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
2011 Ford Focus...
« : Ekim 10, 2011, 10:40:22 »
Arkadaşlar arkadaşımda 2011 1.6 comfort sedan  ford focus var 5 bin km de 33 istio... ford hakkında hiç bi bilgim yok yaani comfort modeli iyimidir kötümüdür.. bnm arabam 2006 toyota sol.. 2011 ford focus alamyı düşünüorum hangi modelini önerirsiniz ??bi de ford un 2011 i bnm toyotalardan iyimidir ?? cvplarr için şimdiden teşekkür ederm :)

Toyota Club Türkiye

2011 Ford Focus...
« : Ekim 10, 2011, 10:40:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Ford Focus...
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2011, 10:43:54 »
Cantekinnn valla dostum öyle genel bir soru sormuşsun ki herşey söylenir en iyisi sen sorularını biraz indirge bizde ona göre cevaplayalım? bu araçlar dizel mi, senin beklentilerin ne, donanım olarak önem veriyor musun, performanslı mı kullanırsın aracı, fordun bu donanımı nedir gibi gibi gibi :)

Ama su götürmez bir gerçek var fordun boş donanımları tam bir teneke torpido-öngöğüs 8. kalite malzeme, kapıyı kapatırsın çok samimi söylüyorum şahin kapısından beter....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2011, 11:03:18 »
Cantekin Bey,

Donanım olarak çok fazla tatmin etmeyebilir. Zira benim bir arkadaşımda var, oradan buradan çok çalınmış ve boşaltılmış bir araç. Benim 2003 Terramdaki detay özellikler daha fazla. Ben beğenmemiştim bu yönüyle,

Sıfır fiyatı da 34455 TL ford sitesinde. Bayiden biraz sıkı bir pazarlıkla sıfırını da alırsınız 33000 civarına.

Diğer taraftan sizin aracınızdan 5 yıl daha gençtir.

Ford, kalite olarak kötü değildir sonuçta, Toyota'dan çok iyi veya çok kötü değil.

Ben olsam ne yaparım?
Eksiklikler beni rahatsız etmeyecekse değiştirim. (Ama 33000 TL vermem, ya da sıfırını alırım)
Ama aldıktan sonra; niye davlumbaz koymamışlar, karlık yok tamponun altı sürtüldü, kapılara da izolasyon yapmamışlar, amma da ses alıyormuş içeriye vb. söylenip kendimi yiyeceksem, toyota'ya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2011, 11:05:27 »
Arkadaşlar arkadaşımda 2011 1.6 comfort sedan  ford focus var 5 bin km de 33 istio... ford hakkında hiç bi bilgim yok yaani comfort modeli iyimidir kötümüdür.. bnm arabam 2006 toyota sol.. 2011 ford focus alamyı düşünüorum hangi modelini önerirsiniz ??bi de ford un 2011 i bnm toyotalardan iyimidir ?? cvplarr için şimdiden teşekkür ederm :)

Araç benzinliyse kesinlikle o paralar verilmez.Comfort, Focusun en boş modeli.38 bin liralardaydı yeni kasa çıkmadan önce collectionların fiyatı.En son stok eritmek için 1.6 benzinli comfortların fiyatı ise 33 lere kadar düştü.

Donanım olarak da şöyle sıralanırlar Comfort<Collection<Titanium<Titanium X
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2011, 11:21:54 »
Cantekin bey ilk önce ne istediğiniz önemli neden araç değişiyorsunuz ? beklentileriniz nedir model yükseltmekmi yoksa kendi araçınızdan daha performanslımı yada güvenlik paketi 5 yıldızmı almış yol tutuşu çok iyimi bunları göz ardı etmemeniz gerekir dediğiniz araçtan beklentiniz nedir? kendi araçınızdan artısı ne kadar eksisi ne kadar bunu düşünerek sağlıklı bir karar verebilçeğinizin kanısındayım sırf almak için araç almayın bence o paralara daha güzel araçlar alınabilir ama ilk önce araçınızı değiştirme sebebiniz nedir bunu bir kafanızda sabitlemeniz gerek diye düşünüyorum.
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2011, 11:45:30 »
Cantekin bey, tüm bu sorularınızın cevabı için  bence  o aracı arkadaşınızdan alıp şöyle bir  deneme  sürüşü  yapınız. Evliyseniz eşinizi, varsa çocuklarınızı da bu sürüşe  dahil ediniz. Sürüş sonunda  mevcut aracınızla bu araç arasındaki artı ve eksileri beraberce  karşılaştırınız. Tamam belki burası Toyota forumu olduğu için insanlar yanlı yaklaşabilir,   ama sonuçta karşılaştırılan araç ta 2011 model. Hakkını yememek lazım.  Sonuç itibariyle burada söylenenler her ne kadar etkili olsada  son kararı siz vereceksiniz.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2011, 12:40:02 »
Cantekin bey, tüm bu sorularınızın cevabı için  bence  o aracı arkadaşınızdan alıp şöyle bir  deneme  sürüşü  yapınız. Evliyseniz eşinizi, varsa çocuklarınızı da bu sürüşe  dahil ediniz. Sürüş sonunda  mevcut aracınızla bu araç arasındaki artı ve eksileri beraberce  karşılaştırınız. Tamam belki burası Toyota forumu olduğu için insanlar yanlı yaklaşabilir,   ama sonuçta karşılaştırılan araç ta 2011 model. Hakkını yememek lazım.  Sonuç itibariyle burada söylenenler her ne kadar etkili olsada  son kararı siz vereceksiniz.

Osman bey size katılıyorum ford serisinin hemen hemen her araçını kullandım sayılır ticari sınıfınıda bu dahil edeyim ama almak için almasın bence artı eksilerini iyi düşünsün Cantekin bey 33 lira az bir para değil günümüzde şunu hepimiz biliyoruz araç yatırım için zarardan başka birşey değil o yüzden sağlıklı düşünmek lazım ve doğru kararı vermek lazım.
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2011, 13:18:35 »
benzinlileri biraz fazla yakıyor bunu da hesaba katın.. ama 2011 model sıfır ayarında bir araç biraz daha pazarlık edip 31000 e falan bitirebilirseniz alınır bence.. bir de arkadaşınız neden satıyor acaba daha gıcır gıcır olan bir arabayı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2011, 18:52:17 »
Arkadaşlar yorumlar için tşkkür ederm :) öncelikle sorularınıza cvp vereyim :) aracımı satmak istiyorum çünkü model yükseltmek az km ve temiz gıcır gıcır araba almak istiyorum :) aması var oda 35 bin tl nakitim var  2011 model olsun almışken diyorum ama toyota bakıorum çok pahalı geliyor kredi çekmeyide ben istemiyorum 35 milyar a 2011 araç arıyorum yani kısaca :D performans açısından benzinli olsun 1.6 olsun istiyorum  bildiğim kadarıylada 35 bine 2011 bi ford var ama dersenizki 35 bine başka araba var o daha iyi onu alırım... :) fordun serilerini inanın hiç bilmiyorum da titanium full olan trend en kötüsü bi bunu biliorum :) sıfırının 34 bin olduğunu bilmiyordum eğer öyleyse alayım tabi iyiyse araba... yani bu fiyata uygun 1.6 motor benzinli 2010 2011 model arası başka araç varmıdır sizce ??? eğer varsa tevsiye edin lütfen.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 10, 2011, 19:01:11 »
kardeş sorunsuz araç istiyorsan toyota performans istiyorsan focus olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 10, 2011, 19:27:20 »
performans demişsiniz de, 1.6 motorları 100 beygir oluyor bildiğim kadarıyla (benzinli).
öte yandan comfort modeli çok çok boş bir modeldir, elinizdeki sol donanımlı corollanın malzeme kalitesi çok daha iyi, direksiyon, ön göğüs ve kapı döşemeleri naylondan oluyor genelde...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 10, 2011, 19:32:08 »
yani bilmiyorum işte ford un nasıl olduğunu ondan yazdım ama sıfırını 34 bin e veriolarsa almayı düşünüyorum... :D ama hiç bi özelliği yoksa eğer söylediğiniz gibi bi daha düşüncem :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 10, 2011, 19:41:33 »
ya özellik olarak:
kliması vardır, 4 camı otomatiktir, abs'si vardır, onun haricinde pek birşeyi olduğunu düşünmüyorum.
2009-2010 temiz titanium focuslara da bakabilirsiniz bence, onlar güzeldir...
ayrıca bir diğer konu:  donanıma bağlı değişir mi bilmem ama en son bindiğim focus comfort içeri feci derecede yol sesi veriyordu, o araç eski modeldi ama.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 10, 2011, 19:52:25 »
Cantekin bey
Öncelikle 35000 Tl paranız varsa 2008-2010 çok temiz Toyota bulabilirsiniz. Toyotanın 2010 modeli mi Fordun 2011 modelimi diye soracak olursanız elbette Toyota derim. Bir iiş icabı Ford Focus Comfort dizel ile 3 hafta gezdim. Her gün akşam kafam davul gibi oluyordu. Kesinlikle ses yalıtımı diye bir şey yok. Bence Toyotanın bir kaç model düşüğünü aşlın ama kafanız rahat olsun.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 10, 2011, 22:26:18 »
benzinli alcam diyosanız 2010-2011 ikinci el.. bence mazda 3 ve honda civic i de düşünün corolla ve focus un yanında..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
« Yanıtla #15 : Ekim 10, 2011, 22:31:54 »
Arkadaşlar yorumlar için tşkkür ederm :) öncelikle sorularınıza cvp vereyim :) aracımı satmak istiyorum çünkü model yükseltmek az km ve temiz gıcır gıcır araba almak istiyorum :) aması var oda 35 bin tl nakitim var  2011 model olsun almışken diyorum ama toyota bakıorum çok pahalı geliyor kredi çekmeyide ben istemiyorum 35 milyar a 2011 araç arıyorum yani kısaca :D performans açısından benzinli olsun 1.6 olsun istiyorum  bildiğim kadarıylada 35 bine 2011 bi ford var ama dersenizki 35 bine başka araba var o daha iyi onu alırım... :) fordun serilerini inanın hiç bilmiyorum da titanium full olan trend en kötüsü bi bunu biliorum :) sıfırının 34 bin olduğunu bilmiyordum eğer öyleyse alayım tabi iyiyse araba... yani bu fiyata uygun 1.6 motor benzinli 2010 2011 model arası başka araç varmıdır sizce ??? eğer varsa tevsiye edin lütfen.. :)

35' üstüne siz bir  4 lira koyun size 2011 model 1.6 Comfort extra -  jantlı - BRC LPG' li 13.000 KM' de Siyah ve çiziksiz bir Auris vereyim : ))) Ne sigara içtim içinde nede döşemesine ayakkabı değdi. Halı paspasın üstünde bile kauçuk paspas var.
Boşuna dolanıyorsunuz farklı markalarda. Ben Avensis almayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 10, 2011, 22:43:13 »
Cantekin bey
Öncelikle 35000 Tl paranız varsa 2008-2010 çok temiz Toyota bulabilirsiniz. Toyotanın 2010 modeli mi Fordun 2011 modelimi diye soracak olursanız elbette Toyota derim. Bir iiş icabı Ford Focus Comfort dizel ile 3 hafta gezdim. Her gün akşam kafam davul gibi oluyordu. Kesinlikle ses yalıtımı diye bir şey yok. Bence Toyotanın bir kaç model düşüğünü aşlın ama kafanız rahat olsun.
Cantekin Bey, Seyit Beyin yazmış olduklarına katılıyorum. İlave olarak şunu söyleyebilirim; aracınızla birlikte mi 35.000 TL nakitiniz var yoksa aracınız hariç mi? eğer aracınızla birlikte ise ki heralde öyle sıfır corolla extra modelini servis indirimi falan 44.000 TL ye alabilirsiniz diye düşünüyorum. maddi durumunuzu bilmiyorum ama bunu düşünebilirsiniz. Focusun 35.000 civarındaki sıfır modeli en düşük modeli. Toyotadan aldığınız keyfi kesinlikle alamazsınız bundan emin olun.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ekim 11, 2011, 18:10:40 »
haklısınız almışken full modelini alayım.. 2008 2010 corolla alırım haklısınız cıvıc de almayı düşündüm ama almışken sıfır olsun istiyorum.. 2011 ford focus titanium yada taksitli olarak toyota corolla comfort extra alıcam bu ikisinden biri aklımda şuan bu iki araba var şuan.. toyota ya peşinat olarak 30 bin  versem geriye klan 14 15 bini kaç taksit yaparlar ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 11, 2011, 18:14:24 »
35' üstüne siz bir  4 lira koyun size 2011 model 1.6 Comfort extra -  jantlı - BRC LPG' li 13.000 KM' de Siyah ve çiziksiz bir Auris vereyim : ))) Ne sigara içtim içinde nede döşemesine ayakkabı değdi. Halı paspasın üstünde bile kauçuk paspas var.
Boşuna dolanıyorsunuz farklı markalarda. Ben Avensis almayı düşünüyorum.

şimdiye kadar hep sedana bindim sedan araba düşünüyorum yine :) inş aracının değerini biln birine satarsın :D