0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar arkadaşımda 2011 1.6 comfort sedan ford focus var 5 bin km de 33 istio... ford hakkında hiç bi bilgim yok yaani comfort modeli iyimidir kötümüdür.. bnm arabam 2006 toyota sol.. 2011 ford focus alamyı düşünüorum hangi modelini önerirsiniz ??bi de ford un 2011 i bnm toyotalardan iyimidir ?? cvplarr için şimdiden teşekkür ederm
Cantekin bey, tüm bu sorularınızın cevabı için bence o aracı arkadaşınızdan alıp şöyle bir deneme sürüşü yapınız. Evliyseniz eşinizi, varsa çocuklarınızı da bu sürüşe dahil ediniz. Sürüş sonunda mevcut aracınızla bu araç arasındaki artı ve eksileri beraberce karşılaştırınız. Tamam belki burası Toyota forumu olduğu için insanlar yanlı yaklaşabilir, ama sonuçta karşılaştırılan araç ta 2011 model. Hakkını yememek lazım. Sonuç itibariyle burada söylenenler her ne kadar etkili olsada son kararı siz vereceksiniz.
Arkadaşlar yorumlar için tşkkür ederm öncelikle sorularınıza cvp vereyim aracımı satmak istiyorum çünkü model yükseltmek az km ve temiz gıcır gıcır araba almak istiyorum aması var oda 35 bin tl nakitim var 2011 model olsun almışken diyorum ama toyota bakıorum çok pahalı geliyor kredi çekmeyide ben istemiyorum 35 milyar a 2011 araç arıyorum yani kısaca performans açısından benzinli olsun 1.6 olsun istiyorum bildiğim kadarıylada 35 bine 2011 bi ford var ama dersenizki 35 bine başka araba var o daha iyi onu alırım... fordun serilerini inanın hiç bilmiyorum da titanium full olan trend en kötüsü bi bunu biliorum sıfırının 34 bin olduğunu bilmiyordum eğer öyleyse alayım tabi iyiyse araba... yani bu fiyata uygun 1.6 motor benzinli 2010 2011 model arası başka araç varmıdır sizce eğer varsa tevsiye edin lütfen..
Cantekin beyÖncelikle 35000 Tl paranız varsa 2008-2010 çok temiz Toyota bulabilirsiniz. Toyotanın 2010 modeli mi Fordun 2011 modelimi diye soracak olursanız elbette Toyota derim. Bir iiş icabı Ford Focus Comfort dizel ile 3 hafta gezdim. Her gün akşam kafam davul gibi oluyordu. Kesinlikle ses yalıtımı diye bir şey yok. Bence Toyotanın bir kaç model düşüğünü aşlın ama kafanız rahat olsun.
35' üstüne siz bir 4 lira koyun size 2011 model 1.6 Comfort extra - jantlı - BRC LPG' li 13.000 KM' de Siyah ve çiziksiz bir Auris vereyim : ))) Ne sigara içtim içinde nede döşemesine ayakkabı değdi. Halı paspasın üstünde bile kauçuk paspas var.Boşuna dolanıyorsunuz farklı markalarda. Ben Avensis almayı düşünüyorum.