0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay arkadaş şu şahan dogan ne degerli arabaymış.Mısırlılar da uyanır da geç kalır.Türk milletini 20 sene bu arabalara mecbur ettiler parçası ucuz her yerde var diye bir piyasa yapıp millete satıp durdular.İnsanımız o dönemde kör tabi bu yalanlara kanıp aynı fiyata avrupa araba alıp binmediler.Seneler sonra herkes farkına var dı ama bize çok saglam bir ders oldu.Gençlik hatalarımdan biri olarak gördügüm 93 dogan aracım aklıma geldikçe heö sinirleniyorum hemde gülüyorum.Cumartesi pazar işim hazırdı hep kesin sanayiye gidilecek arabanın biryerleri yaptırılacak .Parçalar çok ucuz degiştir dur .En uzun ömürlü parçası 1 yıl felan gidiyor.
Benim anlatmaya çalıştıgım şey kısmi olarak sizin anladıgınız şey degil niye diyecek olursak .Tamam toplumumuz ve sanayicimiz insanları kendi istedikleri tarafa çekiyor taki insanlar kendileri olayın farkına varana kadar .Parçası ucuz bakkalda dahi var.İyi araba parça bozmaz kolay kolay zaten parçasıda bundan dolayı bakkalda bile satılmaz.Yakıt ekonomisi deniyor hiçte ekonomik degik bugün normal bir kuş serisi lpg de dahi 300 -320 krş gibi rakamlar yakıyor .Günümüz arabaları degil daha eski teknolojiye sahip avrupa araçlar bile benzinde burakamın biraz üstünü yakıyor.Şimdi her olayda bir devlet yerme politikası izliyoruz kesin bir pay çıkartıyoruz .Devlet halkına bedava araba bile dagıtsa veya ne yaparsa yapsın en ufak bir sıkıntıda veya problemde burası TÜRKİYE normal diyoruz .Yapılanı edileni bir kalemde silip atıyoruz.Niye bizde Türküz .Ben devletimin Makam aracı Mercedes olmasından gurur duyuyorum.İnşallah daha iyileri verilir makam araçları olarak bence bu bir ülkenin gücünü sembolize eder.Bir bakan veya Üst düzey bir yönetici Şahinle makama gelse veya üst düzey bir ülkenin bakanını karşılasa birincisi dış ülkelerde ki bizim görünüşümüz ne olur veya halk gözüyle demekki biz fakir bir ülkeyiz deriz .İşte mantık bu olmalı