0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar araba işi olmadı arkadas daha onceden expertiz yaptırıp. sağ tarafdaki butun yuzeyde lokal yada değil bilmiyorum. boyalı oldğunu bana soylememiş saolsun. bende vazgeçtim. arabada boya yapılmamış parça kaput, tavan,sol kapı kalmış. bu kadar da olmaz. 350 tl uçak parama ve vaktıme mal oldu. bildiğiniz temiz vero olursa.elegant 34-36 bin arası haber verırsenız sevınırım.
teşekkürler.... fotoları daha çekemedim. bundan önceki arabam 2000 model scenic ti ona göre kıyaslayarak anlatayım.arabanın konforuna bayıldım ilk onu söyleyeyim. ayrıca yol tutuşu bir harika. savrulma yok. yalnız altı biraz daha alçak. kapılar çok buyuk. on sensorlerın çok faydasını göruyorum. onu surter dediğim yerlerden sınyal bile vermeden donuyor. arka koltukların yatış mesafesi ve tam yatınca duz zemın oluşturması muhteşem. arka bagaj perdesi saklama yeri çok iyi düşünülmüş. ilk yerleştirmem biraz zaman aldı. ama işin püf noktalarını ögrendim. cruise control kolu buldum. toplam 32$ ilk onu alacağım. kenarda dursun.bir ara montajını yaparım. daha sonra ayak ucu aydınlatmaları. en sonda yenı model premıum aynasından monıtorlu ve karartmalı ondan almayı düşünüyorum ama 245TL biraz pahalı şimdilik beklemede. yavaş yavaş bişeyler yapacağız artık.
Bende 2011 verso comfort extra aldım. Cruise kontrol, karartmalı ve monitörlü iç dikiz aynasını nereden buldunuz. Herşeyden önce bunlar bizim donanım seviyesine uygulanılabiliyormu. Net bilginiz varmı yanlış bilmiyorsam bizim comfort extralara uygulanamıyor diye biliyorum.