0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Volkswagen'in geniş açısı varmı acep?
911 Carrera S 'ye bittim ama harika kareler ve teşekkürler....
Murat bey ellerinize sağlık. Süper kareler, Süper arabalar. Hepsi ayrı bir güzel. Bunları buralarda görmek epey bir zor olur. Ancak böyle bakar bakar iç çekeriz. Ben Lexus LFA yı istiyorum yaaaa...
911, Wrx Sti ve Corvette'i görme konusunda pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum Türkiye'de. Alfa'nın tasarım gerçekten çok ilginçmiş, Retro-Modern karışımı bir şey. Sanki çizgi filmden çıkmış gibi. Detayları nasıl acaba. Şu diğeri meşhur Lancia değil miydi?
Benimde cok hosuma gitti. Eskisine göre cok cok daha spor bir arac olmus. 30-40 dakika inceledim; icine oturdum. Özellikle ic mekan 997'de de cag atlamisti. Yeni 991'de inanilmaz olmus.
İnanması güç bu arabaya dokunmayı bırak canlı canlı izlemek bile keyif yahu. Abi rica etseydin kesin alıcam diye bir iki tur dolaşsaydın. Sanırım en çok bu aracın başında kaldınız gibime geliyor ama gerçekten renk fotoğrafta bile süper yakından nasıldır kim bilir. :ç mekan resimleride varmı yada daha ayrıntı fotoğraf çok sevinirim. Aynı fikirde olmak çok güzel. Teşekkürler tekrardan bu muhteşem paylaşım için.