0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba;Her ıkı servıs de BRC nın kalıtelı servıslerındendır.Sıze en yakın olanını tercıh etmenız daha yerınde bır karar olacaktır.Selamlar...
akın bey yarın özmarmara ikitelli şubesinde bi aksilik çıkmazsa aracıma sıralı sistemi taktırcam yarın neticeyi görücem sizide bilgilendiririm.
akın bey cuma günü gittim 1600 tl fiyat verdiler vazgectim ayar yaptırmaya gelen chavrolet cruze sahibi bir ögretmenle konuşma fırsatım oldu gayet memnunmuş yakıtının 280 kuruşa düştüğünü ve çekişte veya tekleme gibi problemlerini yaşamadığını belirtti şimdi atiker taksam mı diye düşünür oldum 600 tl fark var sonuçta onun yerine lastiklerim kötü durumda onları değiştitim diye düşüyorum çok kararsız kaldım.kusura bakmayın daha erken yazadığım için iyi forumlar
kerem bey gerçekten çok araştırdım brc nin sorunsuz oldugunu cogu arkadas forumlarda dile getırmıs fakat fiyat olarak beni su aralar aşıyor arka fren disklerimin degısmesı perıyodık bakım ve lastiklerimdeki catllarklar su anda brc veya aynı fıyat aralıgındakı marka sıralı sıstemlerı takmama engel bir omurluk araba kullanan bırısı degılım 1 sene benı idare etsin öpüp basıma koycam..ertelemeyi düşündum fakat gunde 100 km asagı yol yapmayan bırı olarak acilen bı cozum bulmam lazım..