Gönderen Konu: öz marmara mı 2a mı hangisini tercih etmeliyim???  (Okunma sayısı 3237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
selam 2011 elegant corollama 10.000 bakımından sonra lpg dönüşümü yapmayı düşünüyorum biraz araştırdım ve brc taktırmaya karar verdim. iki firma arasında kararsız kaldım. aracına kadıköy özmarmara ya da kadıköy 2a mühendislikte dönüşüm yaptıran varsa işçilikten ve hizmetten memnun kaldı mı bu konuda görüş ve tavsiyelerine ihtiyacım var. şimdiden tüm toyotacı arkadaşlarıma teşekkür ederim.   

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: öz marmara mı 2a mı hangisini tercih etmeliyim???
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2011, 21:49:47 »
istanbullu toyotacılar nerdesiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2011, 18:56:52 »
kimse yok mu ya bu yerlerden birine lpg dönüşümü yaptıran :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2011, 21:18:44 »
Merhaba;
Her ıkı servıs de BRC nın kalıtelı servıslerındendır.Sıze en yakın olanını tercıh etmenız daha yerınde bır karar olacaktır.Selamlar...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2011, 22:15:56 »
Merhaba;
Her ıkı servıs de BRC nın kalıtelı servıslerındendır.Sıze en yakın olanını tercıh etmenız daha yerınde bır karar olacaktır.Selamlar...
yorum için teşekkürler benim amacım bu servislerde lpg taktıran var mı varsa memnun mu bunu öğrenmekti ancak kimseyi bulamadım herhalde kimse bu servislere taktırmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • yan yola girmez e-5 ten gider:)
  • Araç: Auris
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2011, 00:24:03 »
akın bey yarın özmarmara ikitelli şubesinde bi aksilik çıkmazsa aracıma sıralı sistemi  taktırcam yarın neticeyi görücem sizide bilgilendiririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2011, 13:09:20 »
akın bey yarın özmarmara ikitelli şubesinde bi aksilik çıkmazsa aracıma sıralı sistemi  taktırcam yarın neticeyi görücem sizide bilgilendiririm.
orçun bey teşekkürler en kısa zamanda bekliyorum izlenimlerinizi ben de kadıköy özmarmaradan salı gününe randevu aldım izinli olduğumdan salı olmadan bir an önce kıymetli görüşlerinizi bekliyorum saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2011, 18:22:26 »
akın bey cuma günü gittim 1600 tl fiyat verdiler vazgectim ayar yaptırmaya gelen chavrolet cruze sahibi bir ögretmenle konuşma fırsatım oldu gayet memnunmuş yakıtının 280 kuruşa düştüğünü ve çekişte veya tekleme gibi problemlerini yaşamadığını belirtti şimdi atiker taksam mı diye düşünür oldum 600 tl fark var sonuçta onun yerine lastiklerim kötü durumda onları değiştitim diye düşüyorum çok kararsız kaldım.kusura bakmayın daha erken yazadığım için iyi forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2011, 18:28:22 »
akın bey cuma günü gittim 1600 tl fiyat verdiler vazgectim ayar yaptırmaya gelen chavrolet cruze sahibi bir ögretmenle konuşma fırsatım oldu gayet memnunmuş yakıtının 280 kuruşa düştüğünü ve çekişte veya tekleme gibi problemlerini yaşamadığını belirtti şimdi atiker taksam mı diye düşünür oldum 600 tl fark var sonuçta onun yerine lastiklerim kötü durumda onları değiştitim diye düşüyorum çok kararsız kaldım.kusura bakmayın daha erken yazadığım için iyi forumlar
çok sağol teşekkür ederim sana da iyi forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2011, 20:21:35 »

Orçun arabanın markasını ve modelini tam hatırlamıyorum ama toyota da en çok kullanılan marka brc .Bence ilerde satman gerekirse bile brc veya zavoli oluşu etkili oluyo kaliteside kendini gösteriyo zaten ..Brc ile atiker arasında fark yok gibi durur hep ama zamanla ortaya çıkıyo farkı.Birde voltran die bi marka var sıralı tipi 750 tl ye felam takıyorlar ..Biraz da araştırsan prins teleflax gibi..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2011, 21:09:04 »
kerem bey gerçekten çok araştırdım brc nin sorunsuz oldugunu cogu arkadas forumlarda dile getırmıs fakat fiyat olarak beni su aralar aşıyor arka fren disklerimin degısmesı perıyodık bakım ve lastiklerimdeki catllarklar su anda brc veya aynı fıyat aralıgındakı marka sıralı sıstemlerı takmama engel bir omurluk araba kullanan bırısı degılım 1 sene benı idare etsin öpüp basıma koycam..ertelemeyi düşündum fakat gunde 100 km asagı yol yapmayan bırı olarak acilen bı cozum bulmam lazım..:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 16, 2011, 20:50:22 »
kerem bey gerçekten çok araştırdım brc nin sorunsuz oldugunu cogu arkadas forumlarda dile getırmıs fakat fiyat olarak beni su aralar aşıyor arka fren disklerimin degısmesı perıyodık bakım ve lastiklerimdeki catllarklar su anda brc veya aynı fıyat aralıgındakı marka sıralı sıstemlerı takmama engel bir omurluk araba kullanan bırısı degılım 1 sene benı idare etsin öpüp basıma koycam..ertelemeyi düşündum fakat gunde 100 km asagı yol yapmayan bırı olarak acilen bı cozum bulmam lazım..:)

haklısınız bence lastıkler ve diskler en önemlisi önce emniyet sonra bakımı yaptırın derim şahsen ne düşünürsünüz bilmem ama ..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Ekim 16, 2011, 22:28:24 »
yarın arabamın bakımını lastıgını cartını curtunu hepsını ypartıcam once emnıyet sızın gıbı dusunuyorum sonra atıkerle bı goruscem kafama yatarsa taktırıcam hakkımda hayırlısı.:)