0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli Toyotacılar cam mugenleri uzun yolda birer birer uçuyor.Kesinlikle almayın.Ben taktım.Bir tanesi Sivas yollarında uçtu.Biri de Konya yolunda sinirimden onu gördüm almadım.Fırladı gitti.Diğer araçlar içinde tehlikeli şekilde uçtu gitti.Çok kalitesiz yapışkan bantları uçuyor.Silikonla falan araca yazık.Benden söylemesi.
kışın yağmurlu havada çok iyi oluyor o yüzden düşünüyorum arabanında havasını değiştiriyor bende zaten etlikte oturuyorum yarın gider görüşürüm çok teşekkürler arkadaşlar banada dediler ses yapar uğultu yapar diye ama hevesim gecsin
Normalde camı acınca da uğultu yapıyor zaten sigara içenler için birebir uzun yolda hizalanana kadar açıyorum az çok sirkülasyonda oluyor.Ben memnunum şahsen tavsiyede ederim şiddetle
O zaman gidip taktırıyorum umarım yarın açık olur gitmeden bir arayım açıksa gider gelirim bende çeker koyarım resimleri sağolasın kardeşim.
Coşkun gitmeden aradım yokmuş versonun cam rüzgarlığı aramaya devam bakalım sağolasın kardeşim ilgin için.
Rica ederim abicim keşke işe yaraya bilseydi Sorsaydın keşke toptancısında da mı yokmuş acaba
orjinalleri cok pahalı.oda 4 cam olmuyor herhalde.yan sanayilerde böle cıkabiliyor.corolla hb için aldııgm orjinal camrüzgarlıgında adam banttan hariç cam fitilini arasına bir parça geliyor.oda cam rüzgarlıgına sabitleniyordu.çıkması mümkün değil.halil bey bulursanız bekliyorum nasıl olacak acaba..
sizde bir sorun yok.sorun versoda..bu arada coskun rüzgarlıklar focusuna güzel yakışmış kardeş..
Sanırım öyle sorun versoda tuncay bey çoşkunun arabasına diyecek yok allah kaza bela vermesiin güzel arabası var kardeşimin güle güle kullan.
ben yakınden gördüm focusu.pasta cila yaptırmıstı sövüyordu adamlara coskun ama güzel arabası var kazasız belasız kullansın ..