0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motoru kucağına alırsın yakında
7 binde kesiciye giriyor bende yeni kasa lpg li mmt ...dedikleri gibi aynı şekilde motoru kucağına alırsın
5-6 saniye kadar o süratte gittim..ancak daha fazla bassam 220 230 yapardı diye tahmin ediyorum..
devir çevirmenin ne zararı olcak?kondisyonlu bir motorda....motor kırmak öle kolay değil malesef 200de 2.vitese atarsan o zaman saplamalar kırılır pistonlar sübap yakar belki,belki kol-krank kırılır falan....zaten bunu yaptığında o anlık motor 20bin devir döncek....7-8bin devirde bi sıkıntı olmazkesiciyi iptal et 8bin devir dön gene bişi olmaz zaten sürekli 8bin devir gidemezsin...yani sorun yok
Aman abim lpg de 7000devir çoook risk
Daha fazla gitse keşke iskenderundan dönerken otobanda soldan kapatmış gidiyorum manuel moddayım hızım 195 km içinde 5 kişi normal ağırlıkların üstünde kişiler artı full bagaj tüpteyim devir 6500 lerdeydi sağımdan bir symbol onunda içi dolu bir geçti aheste aheste otomatik kısma alıp mmt-es desteği yaptım +dip gaz , gazın altındada bir pin var çıt diyor roketleme sanırsam ama naptım ettim 200 ü geçmedi symbol o dolulukla yalan oldu gitti oda bana koydu sonradan bu araçta otobanda 140-160 ı geçmicemi anladım Abilerim kızmasınlar yaptığımın iyi bir şey olmadığını biliyorum...
Önce kendi sağlığın sonra aracının sağlığı için 220-230 yapmaya çalışmaFabrika verisi 195 Km/H olan araçla bence hiç böyle hayallere kapılma İyi forumlar