0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazır satılanları vardı niye bukadar ugrastınız ustam?
ya ben aracın altına yapıcam kapılar açılınca yansın diye yeterli aydınlatırmı diye düşünüyorum bi tarafa 2 tane koyucam orada üstü silikonlu falan var mı acaba ?
ya serit ledi denedim güzel olmadı yapıştırcak yer cok uygun değil arkalarda bi yer var o zaman da ısık güzel durmuyor iki tane koymayı düşündüm bi tarafa önce serit ledten iki parca yapıcam denicem güzel olursa sizin kullandıgınız üründen alıp onları koyucam
evet güzel fikir bakalım ne yapıcaz. bunu çalıştırmak için bi devre falan gerekiyor demişsin 12 volt versek ne olur ki yada o devreyi nerden bulabilirim?
bu devreye dört tanesini bağlayamazsınız çünkü 350mA sait akım veriyor her bir led için bir tane devre devreyide değiştirebilirsiniz mesela 700 mA lik alıp 2 led bağlayabilirsiniz
o zaman 1400 lük alıp 4 tane bağlıyım
olur ama bunun içinde bol bol kablo çekeceksiniz kablonunda iç direnci var en iyisi siz 2 tane 700 lük alın sağ tarafa ve sol tarafa devreyi yerleştirip ledleri bağlarsınız:D
Sorular:Bu lambalar katlanıyor mu?Isınıyor mu?Trafosu var mı?Dış izolasyonu var mı? Yağmurda ve taş çarmpalarında zarar görür mü?Kaç cm boyunda satılıyorlar?Rica;Led'ler açık vaziyette gündüz fotosu, aydınlık ve açık havada en az 10 metre mesafeden. Yapmışken bir de 30-40m mesafeden 1 kare.Kapalı vaziyette çok yakından resim (10-15cm mesafeden)Güle güle bin arabana. Güzel şekil olmuş.