Gönderen Konu: yaris spoiler  (Okunma sayısı 7041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
yaris spoiler
« : Ekim 06, 2011, 23:01:06 »
arkadaslar merhaba herkese....
2010 toyota yaris e spoiler taktırmak istiyorum. sizce taktırmalı mıyım yoksa gereksiz midir?? takılınca araç rengi ile birebir uyumlu boyayabiliyorlar mı??nasıl bir yapıştırıcı ile araca tutturuyorlar..nerelerden satın alabilirim?? fiyatları nasıldır?

teşekkürler ilgilenen herkese... kolay gelsin.. ;)
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Toyota Club Türkiye

yaris spoiler
« : Ekim 06, 2011, 23:01:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris spoiler
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2011, 23:56:50 »
Benim aracimda kanatli spoiler var, bence Yaris icin benzinden daha onemli spoiler =) cidden alistiktan sonra digerleri ciplak gibi geliyor. Ebay dan siparis etmistik biz, 250 lira gibi bir fiyata gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Izmitte Alper oto var sadece Toyota'nin servisligini yapiyor, o boyatti bir yere. Aracin renk kodu yaziyor zaten, ona gore boyatacaksiniz renk farki olacagini sanmiyorum. Cift tarafli bant yapistirmisti ozel servis ama cok basit durdu her an cikacakmis gibi. O konuda da sagolsun Mesut abi olaya el atti. Hem cift tarafli bant hem de silikon kullandi =D arabanin en saglam yeri artik =)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2011, 00:27:53 »
Bence taktır bayağı yakışıyor.
Her işin ustası var elbette aynı renge boyarlar. ( Yetkili serviste boyatırsan 1 yıl garantili boyatırsın )
Sadece yapıştırma değil, şuan cam üstündeki parça sökülüp yerine yeni spoiler takılır ve vidalı silikonlu tutturulur.
ebay de yan sanayiler, Ankara'da Karlıkçı Halil :P ( sana aynından yapar ama sadece yapıştırma olur ), Yetkili serviste orjinaller satılıyor. 450 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2011, 10:08:41 »
Benim aracimda kanatli spoiler var, bence Yaris icin benzinden daha onemli spoiler =) cidden alistiktan sonra digerleri ciplak gibi geliyor. Ebay dan siparis etmistik biz, 250 lira gibi bir fiyata gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Izmitte Alper oto var sadece Toyota'nin servisligini yapiyor, o boyatti bir yere. Aracin renk kodu yaziyor zaten, ona gore boyatacaksiniz renk farki olacagini sanmiyorum. Cift tarafli bant yapistirmisti ozel servis ama cok basit durdu her an cikacakmis gibi. O konuda da sagolsun Mesut abi olaya el atti. Hem cift tarafli bant hem de silikon kullandi =D arabanin en saglam yeri artik =)

"benzinden daha önemli" çok iyi  tespit kesinlikle katılıyorum nagihan :D  :alkis:

kesinlikle taktırmalısın furkan,ben serviste taktırdım,biri orjinal TRD 550 tl diğeri yan sanayi 275 tl
montajda vida yok silikonla yapıştırma olarak yaptılar otomobilin ön camının yapıştırmak için kullanılan siyah silikon her ne kadar "çok sağlam bi şey olmaz hayatta sökemezsin" deselerde takıldıktan 11 gün sonra kendiliğinden düştü :D servise gidip ortalığı ayağa kaldırıp yenisini ücretsiz olarak taktırdım orası ayrı sanırım boya koruma yüzünden silikon tutmadı ve kısa bi sürede düştü ama birlikteliğimiz 1,5 yıldır sürüyor ve ikimizde çok mutluyuz.şimdi nerde spoilersiz bi yaris görsem kel ve çıplak görünüyor bana :)
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2011, 10:16:26 »
Nagihan'nın bahsettiği spoiler bu oluyor :)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/?cmd=ViewItem&_trksid=p3984.m1438.l2649&item=400186257719&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT#ht_4173wt_1165

şu an dolar yüksek olduğu için pahalı :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2011, 12:48:27 »
Bende çok istiyorum spoiler ama serviste çok para dedier :( 600 L. Nagihan bahsettiğin toyota servisi biz istesekte  getirebilirmi acaba? spoilerle çok güzel duruyor kerata:)
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 07, 2011, 16:34:35 »
Bende çok istiyorum spoiler ama serviste çok para dedier :( 600 L. Nagihan bahsettiğin toyota servisi biz istesekte  getirebilirmi acaba? spoilerle çok güzel duruyor kerata:)

Servis getirmedi benimkini, sadece boyattırdı. E-bay'dan sipariş ettik biz. Oktay linki koymuş zaten =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2011, 23:25:00 »
yanıt yazan arkadaslara tek tek tesekkurler....

bu gıttıgıdıyorda satılan spoıler lar ıcın ne dusunuyorsunuz??
ebay da satılan kadar kalıtelı olmaz mı dersınız??
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2011, 11:25:47 »
arkadaslar merhaba herkese....
2010 toyota yaris e spoiler taktırmak istiyorum. sizce taktırmalı mıyım yoksa gereksiz midir?? takılınca araç rengi ile birebir uyumlu boyayabiliyorlar mı??nasıl bir yapıştırıcı ile araca tutturuyorlar..nerelerden satın alabilirim?? fiyatları nasıldır?

teşekkürler ilgilenen herkese... kolay gelsin.. ;)
Ben geçen sene Poliset'te 160 liraya taktırdım.Poliset Türkiyede bu işi yapan tek profesyonel firma.Üstelik servislerin de tek tedarikçisi.Yani serviste 350lira istenen aynı parça fabrikasında 160 lira.Montajı yapan arkadaş;Abi servislere de biz satıyoruz zaten dedi!!!Uyanık olun arkadaşlar kazıklanmayın!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2011, 11:46:40 »
Taktırmak isteyen arkadaşlara biraz daha ayrıntılı bilgi vereyim...Önce net sitesinde Poliset'in tel no bulup Murat bey'e siparişinizi veriyorsunuz.Sizden renk kodu isteyecek(renk kodu şöför kapısının kilid mekanizmasının olduğu yerde küçük bir tablo var  orda yazar)Banka hesap numarası verecekler o hesaba spoylerin ücretini yatırıyorsunuz ve üç gün sonra siparişiniz hazır :alkis:Yalnız montaj için Polisetin Pendikteki fabrikasına gitmeniz lazım.Montaj sadece 5 dakika sürüyor.Siyah silikon ve çift taraflı bant ile taş gibi 2 senedir duruyor :DSorusu olan varsa yardımcı olabilirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2011, 13:03:14 »
Taktırmak isteyen arkadaşlara biraz daha ayrıntılı bilgi vereyim...Önce net sitesinde Poliset'in tel no bulup Murat bey'e siparişinizi veriyorsunuz.Sizden renk kodu isteyecek(renk kodu şöför kapısının kilid mekanizmasının olduğu yerde küçük bir tablo var  orda yazar)Banka hesap numarası verecekler o hesaba spoylerin ücretini yatırıyorsunuz ve üç gün sonra siparişiniz hazır :alkis:Yalnız montaj için Polisetin Pendikteki fabrikasına gitmeniz lazım.Montaj sadece 5 dakika sürüyor.Siyah silikon ve çift taraflı bant ile taş gibi 2 senedir duruyor :DSorusu olan varsa yardımcı olabilirim...

Peki tüm bu saydığınız işlemler ay sonu kredi kartımıza kaç TL olarak yansıyor?
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2011, 15:13:18 »

Peki tüm bu saydığınız işlemler ay sonu kredi kartımıza kaç TL olarak yansıyor?
Ben taktırırken 1.buçuk  sene önce 160 liraydı herşeyi içinde,şimdi olsa olsa en fazla 200 lira falandır tahminim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2011, 21:09:05 »
Poliset'e bizde sormustuk zamaninda ama oranin yaptigi spoiler dumduz bir sey, benim icin var ile yok arasinda. Ben kanatli istemistim, onlarda da kalibi yokmus. O yuzden yurtdisindan getirttik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Ekim 10, 2011, 10:24:32 »
Poliset'e bizde sormustuk zamaninda ama oranin yaptigi spoiler dumduz bir sey, benim icin var ile yok arasinda. Ben kanatli istemistim, onlarda da kalibi yokmus. O yuzden yurtdisindan getirttik.
Evet Polisetteki spoyler standart yurt dışındakilerden farklı ama Türkiyede hangi servise giderseniz bunu satarlar size.Kanatlı spoyler gerçekten güzel ama yerli malı yurdun malı keseye göre bu işler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #14 : Ekim 10, 2011, 19:51:46 »
arkadaşlar 2008 yarisime race chip taktırmak istiyorum bilgisi olan varmı..edindiğim bilgilere göre sıkıntı yaşayan yok birde sizden öğrenmek istiyorum..izmitten selamlar
modifiye benim için bir tutku.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ekim 10, 2011, 21:26:41 »
arkadaşlar 2008 yarisime race chip taktırmak istiyorum bilgisi olan varmı..edindiğim bilgilere göre sıkıntı yaşayan yok birde sizden öğrenmek istiyorum..izmitten selamlar
Bir zamanlar ben de ilgileniyordum bu konuyla ama aracım lpg li sanırım olmuyor.Senin lastikler de oldukça ince duruyor konforundan memnun musun?kaç ebat bunlar?varsa bir iki resim koyar mısın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2011, 12:13:07 »
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 14, 2011, 13:18:32 »
Tekrardan selam, Nagihan'ın kullandığı spoilerden buldum linkleri aşağıda, ilgilenenlerin işini görür umarım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-yaris-tavan-spoiler-47582798/detay/

http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Yaris-Trd-Tavan-Spoiler-YENI-KASA-2011_W0QQidZZ40531190

bunları bende gördüm ama birebir görmeden kesinlikle sipariş etmemek lazım. çünkü fotoğraflar e-bay dan falan alınmış. tam yerine oturup oturmadığı kontrol edilmeli. birde bunlar fiber diğeri plastik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 Auris 1.33 Comfort
  • Kilometre: 50000
« Yanıtla #18 : Aralık 07, 2011, 18:14:49 »
Tekrardan selam, Nagihan'ın kullandığı spoilerden buldum linkleri aşağıda, ilgilenenlerin işini görür umarım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-yaris-tavan-spoiler-47582798/detay/

http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Yaris-Trd-Tavan-Spoiler-YENI-KASA-2011_W0QQidZZ40531190

gayette güzel gitmişler ama fazla kaba duruyor izlenimini verdi ilk başta
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6     2012 Toyota Auris 1.33 Comfort
                2011 Toyota Yaris 1.33 Terra Sporty