0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracimda kanatli spoiler var, bence Yaris icin benzinden daha onemli spoiler =) cidden alistiktan sonra digerleri ciplak gibi geliyor. Ebay dan siparis etmistik biz, 250 lira gibi bir fiyata gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Izmitte Alper oto var sadece Toyota'nin servisligini yapiyor, o boyatti bir yere. Aracin renk kodu yaziyor zaten, ona gore boyatacaksiniz renk farki olacagini sanmiyorum. Cift tarafli bant yapistirmisti ozel servis ama cok basit durdu her an cikacakmis gibi. O konuda da sagolsun Mesut abi olaya el atti. Hem cift tarafli bant hem de silikon kullandi =D arabanin en saglam yeri artik =)
Bende çok istiyorum spoiler ama serviste çok para dedier 600 L. Nagihan bahsettiğin toyota servisi biz istesekte getirebilirmi acaba? spoilerle çok güzel duruyor kerata:)
arkadaslar merhaba herkese....2010 toyota yaris e spoiler taktırmak istiyorum. sizce taktırmalı mıyım yoksa gereksiz midir?? takılınca araç rengi ile birebir uyumlu boyayabiliyorlar mı??nasıl bir yapıştırıcı ile araca tutturuyorlar..nerelerden satın alabilirim?? fiyatları nasıldır?teşekkürler ilgilenen herkese... kolay gelsin..
Taktırmak isteyen arkadaşlara biraz daha ayrıntılı bilgi vereyim...Önce net sitesinde Poliset'in tel no bulup Murat bey'e siparişinizi veriyorsunuz.Sizden renk kodu isteyecek(renk kodu şöför kapısının kilid mekanizmasının olduğu yerde küçük bir tablo var orda yazar)Banka hesap numarası verecekler o hesaba spoylerin ücretini yatırıyorsunuz ve üç gün sonra siparişiniz hazır :alkis:Yalnız montaj için Polisetin Pendikteki fabrikasına gitmeniz lazım.Montaj sadece 5 dakika sürüyor.Siyah silikon ve çift taraflı bant ile taş gibi 2 senedir duruyor :DSorusu olan varsa yardımcı olabilirim...
Peki tüm bu saydığınız işlemler ay sonu kredi kartımıza kaç TL olarak yansıyor?
Poliset'e bizde sormustuk zamaninda ama oranin yaptigi spoiler dumduz bir sey, benim icin var ile yok arasinda. Ben kanatli istemistim, onlarda da kalibi yokmus. O yuzden yurtdisindan getirttik.
arkadaşlar 2008 yarisime race chip taktırmak istiyorum bilgisi olan varmı..edindiğim bilgilere göre sıkıntı yaşayan yok birde sizden öğrenmek istiyorum..izmitten selamlar
Tekrardan selam, Nagihan'ın kullandığı spoilerden buldum linkleri aşağıda, ilgilenenlerin işini görür umarım.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-yaris-tavan-spoiler-47582798/detay/http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Yaris-Trd-Tavan-Spoiler-YENI-KASA-2011_W0QQidZZ40531190