0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Beyaz Yaris'ime Gökkuşağı Erkan Abi'de Bi Xenon far taktırdım. On numara oldu 250 Tl verdim ama değdi gerçekten. Ayrıca yarıste hem uzun hem kısa olayı süer oluyor. Bi Xenon manyak bişi yaa Artık korna çalmıyorum hep sellektör yapıyorum Bence yarıs sahıplerı hıc kacırmayın. Ayrıca erken abının arabasını kullandım. Chip tunıng yaptırmış. Bizim arabalar at arabası valla. Adamın araba roket olmuş beyler. Teşkler erkan abi...
arkadaşlar akşam araç kullanırken görüş ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Yaris için zenon konusunda görüşlerinizi rica ediyorum.
Otomatik far ayari ve far yikama sistemi olmayan araclar xenon takildigi takdirde muayeneden gecmiyor malesef. Ayrica merceksiz xenon kullanimi gece yolculuklarinda karsidan gelen araclar icin cok rahatsiz edici olabiliyor.
evet haklısın biliyorum orjinali yokmu acaba yaris ler için ?
Far ampullerini servise danışarak gücünü artırabilirsiniz.Büyük marketlerde bölüm çalışanlarınada danışılabilir.Bauhaus koçtaş vb. gibi.
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bunu yetkili servise danışayım
Para vermeyin şu çakma xenonlara milletin canı ile uğraşmayın trafikte..... Ne olursa olsun orjinal olmadığı sürece diğer sürücülerin görüşünü engelliyor gözümü alıyorsa ben direk sövüyorum hele tenhada falan denk geldiği zaman arabadan inip uyarıyorum.
Philips Nightguide veya Osram Nightbreaker gibi urunlere goz gezdirmenizi tavsiye ederim.
Bu tip ampuller genelde yarı ömürlü olurlar.BU özelliğine dikkat etmek gerekir.Ve ayrıca bu tip ampul kullanılacaksa yedekte bir çift daha bulundurulmalıdır. Sema hanım ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsunuz acaba.Işık gücümü düşük geliyor size,yoksa ışığın mesafesimi kısa kalıyor?
Ben önceki araçlarım da Philips Premium kullanıyordum.Özellikle uzun yolda yeterli seviyede aydınlatma sağlıyordu.Tabii ki bu biraz da göreceli bir durum.Ayrıca far içi yansıtıcılar da aydınlatma kalitesinde büyük rol oynuyor.Aceleniz yoksa sanayiye gittiğimde ampulcümle bir görüşeyim.Bakalım ne önerecek...
Tolga Bey, ben zaten çakma zenon sormadım trafikte benim ikinci büyük çilem aynadan gözümü alan zenonlar ama ciddi sıkıntı yaşıyorum görüş konusunda bu konuda öneri istedim ve yaris için orjinal zenon varmı forum arkadaşlarından tavsiye ve bilgi alayım diye konuyu tekrar gündeme taşıdım. kimsenin canına kastımız yok hele küfür yemeye hiç meraklı değilim...
Sema hanım ben sizin yazınızı okudum ve anladım çakma xenon istemediğinizin farkındayım lafım sözüm bir hassa kabalığımın size olmadığını umarım bu yazıyı okuyup idrak etmişsinizdir....Ben isim cisim belirtmeden çakma xenoncular diyerek genelledim bir bayana langır lungur konuşacak yada yazacak kadar buzağı değilim saygılarımla.....