0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de GLİ aracıma sis farı taktırdım arka sis farı ile aynı anahtardan aldılarr. Devrede röle olacağı için elektirik tesisatına bir zararı olmaz demişlerdii..He unutmadan Fatih bey kısa farları yakmadan sisler yanmıyor değilmi sizin araçta da?
Arkadaşlar ben ayrı düğme buldum cıkmacıdan 20 ytl arka sis düğmesinin yanında ayrılmış ama boş bırakılmış sonradan düğmeyi taktırdım sadece arka sis düğmesinden düğme aydınlatması için paralel eletrik aldım benimkisi arka sisten bağımsız kontağı açtığım zaman ön sisleri yakabiliyorum arkalar tabiki farlara bağlı ikisinin düğmesi ayrı ayrı hangisini yakmak istersem onu yakabiliyorum.Siz galaliba arka sis düğmesine ön ve arka sisleri bağlatmışsınız benimkisi öyle değil resime bakın orada işaretli düğme ön sislerin normelde orda düğme yok yatağı var ama boş bırakılmış.
Eğer parklara bir röle bağlarlar ve sislere röle üzerinden geçiş verirler ise bir problem yaratmaz diye düşünüyoorum.
Farlardan muhabbet açılmışken sorayım sizin araçlarda kontak kapalı parklar veya kısa hüzmeli farlar yanar iken şöför tarafındaki kapıyı açtığınızda her hangibi bir sesli uyarı oluyormu? Benim araçta böyle bir özellik yok 1996 GLİ. Bu eksiklikten bir keresinde farları açık bıraktım ve akümüm şarjı bitmiştiii.
benimki 98" xei parklar açıkken anahtarıda üzerinden alıp kapıyı açtığım zaman uyarı sesi geliyor...