0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç çok güzelmiş kötü olmuş neyse artık yeni vvt-i yelken açarsın
geçmiş olsun. umarım deli kanlılık geride kalmıştır bir daha yaşanmaz diyerek tesellide bulunayım..şimdi ben bişey sorayım bakalım yanıt alabilecekmiyim..bu pistonları alsam ve cadde tipi eksantrik alsam yakıt tüketimi düşermi artar mı ? amacım verimliliği arttırmak sıkıştırmayı arttırmak..
Şimci benim aklıma takılan birşeyler var Orda elektronik bir parça gördüm o alet ne işe yarıyor Ve bu filtre gayet güzel ve dediğiniz akünün ordaki deliği biliyorum gaqyet iyi hava alacak bir yer hakikaten ama bu filtrede sensör işini ne yaptınız acaba ? Ayrıca aklıma takılan olanlardan biri zaten bu aracın manifoltu 4-1. 4-2-1 yapsaydınız bahsettiğiniz güçten dahada fazlasını almazmıydınız gibi sorular kafamı kurcaladı özellikle sensör olayı ve elektronik parça http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35606.new#newBuda benim beyazım
ufuk arkadasımızın yüksek tavsiyesi ile 4-1 headers yaptırdık baktıkki alt devirlerde evde kimse yok Safc II arkadasımız birgün misafirimiz olup altlarımızı biraz canlandırdı Sensör işinide basit bir silikon hortumla halledebilirsiniz.