0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay anasını, benim bu canavardan haberim yoktu be, parçalarını benimkine aktarsaydık?? :S
8 takladan sonra saglam olarak bir tek ben kaldım
smdi profilimdeki yeni aldıgım arac
Maşallah ciddi emek verilmiş Lakin sormak istediğim bir kaç şey olacak headers tercihinizi neden 4-1 den yana kullandınız zaten borularda 60 lık mış alt devirler bir hayli ölmüştür safc yide alt devirleri canlandırmak için kullandığınızı düşünüyorum dip gazda efr değeri ölçme imkanınız oldumu hiç şimdiden teşekkürler
bu işlemler cesaret ve ciddi emekler istiyor..Gönlünüze göre bir araç kımışsa ne güzel...Şimdiki aracınızda dıştan güzel değiiklikler var ama mmotorda oynama yazptınızmı..
Allah korumuş hocam birdaha kaza bela vermez inşallah çok geçmiş olsun ama iyi bir makineye benziyor açıkcasıda videolara ulaşamadım malesef tork hp vs nasıl bir durumdaydı 0-100 falan kadran devir durumu
Anladım, Sizde birşey yoktur umarım. :/ BBden kalıp yeni corollaya uymayan parçalar varsa sizden satın alabilirim demek istemiştim.
Geçmiş olsun...yeni aracın konusu demiştik ama ?
Motor kodun 3zz-fe ise Sana yardımcı olabilirim
Abi değerleri çok iyiymiş yakıt tüketimi nasıldı ve maliyeti nekadar oluştu motorun?
Evet motor kodum 3zz-fe , bendede BBnin aynısından var. Benimkide 1.6Sol. Bakın şuda benim arabam >>> http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/284896_2257063985761_1223216159_32746962_967467_n.jpg