Gönderen Konu: toyota corolla 1.4d4d comfort extra mı? renault fluance(bold) editio 1.5dci mi?  (Okunma sayısı 14757 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Kullanıcılıarın altındaki şirket aracı olunca turbo dizelde motoru da zamanında önce yemesi, akslarada zarar vermesi beni şaşırtmıyor, henüz otomobil kültürü maalesef burada oturmamış, ne çukur, ne kasis geçişlerinde hiç bir özen göstermeyenleri çokca görüyorum. Yine aldığı yakıtın kalitesini hiç umursamayan ya da turbo dizel kullanımının inceliklerinden bihaber sürücüler!.
 İkinci elde Türkiye'de Renault oldukça avantajlıdır, en az Toyota kadar. Keza Ford'da öyle.
 Ben 4000.000km. yi geçmiş Renault taksiler gördüm ve özellikle sordum, bakım dışında özel bir problem yaşamamışlar aynı Corolla kullanıcılarında olduğu gibi.
 Diğer yandan 1.4d4d hacmine göre performanslıdır. 105hp. lik dci ise performans ve yakıt tüketimi konusunda 1.4d4d'den bir adım öndedir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
Sırketımızde 3 adet 2011 fluance var. Kabın ıcı ergonomı ve genıs hacım basarılı. Keyıflı surus var. Fakat performans hıc tatmın etmıyor. Wn yuksek 33000 km yapmıs olan var. Kullanıcısı sureklı sehırler arası kullanıyor. Sadece performansından sıkayetcı albea bıle daha performanslı yorumu yapıyor. Henuz hıc arızasıda olmadı. Dızel motorlarıda toyotaya gore cıddı oranda gurultulu. Bana gore ıkı rac kafa kafaya gıderler. Aynı ayrımda ben olsan toyota secerdım. Bu secımde toyota fanatıklıgı on plana cıktıgı ıcın toyota secerdım.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
kardeş comfort extrada  bir dijital klima var.çelik jant bile yok..renaultun sayfasındaki bu tampondaki eklerle satılan modeli ise bold comfort extradan daha donanımlı.....cidden toyota da artık eskisi kadar saglam değil.Hastaneden bir abimizind 2010  6 ileri ilk cıkan dizel corollanın sorununu bulamıyorlar. 24 bin kmde turbo değişti beyin değişti haala motor arıza ısıgı yanıyor sönmüyor.forumda turbo değişen bir sürü corolla sahibi var.Dci motorlarda kaliteli motor.renaultta kendini bayagı geliştirdi.1.000 tl verip birde entegre navigasyon oldumu güzel araba olur...
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2335
yani kardeş üstünde çelik jantı bile olmayan gece cam acma düğmelerini bulmak için elleme yoklama yöntemi kullanan bir araba ya 57 bin lira para ver ..vallaa bu para corollaya çok fazla kardeş.corolla haketmiyor 57 bin liralık arabada ne var bişey yok..Bİrazdan biri cıkar sağlam araba o donanımlar olsa bozulur falan da filan ayagı..Ozaman biziklet alıp 4 tekerlelkli kullansınlar sorunsuz ucuz bir şekilde devam ederler.
donanım olarak aynı demişsinde kardeş corollada ne var bir bak comfort extrada birde privilege fluenceye bak farkı gör ozaman

sonuna kadar katılıyorum...
o fiyatı verince insan başka şeyleri illaki arıyor sonuçta reno bir pejo ya da citroen  değil her zaman 2. eli ve piyasası iyi
daha önce yazmıştım bundan sonraki arabam inşallah edc li floresan:)
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  Selçuk, o araçlar 80 hp likler olabilir.

Maalesef Türkiye'de minik sınıf bile saçma rakamlardan satılır oldu artık.

Bana kalsa donanımlı bir c220cdi iyidir. :) Olmadı 520d. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Liste fiyatı üzerinden değil de pazarlık sonucu ödeyeceğiniz rakam üzerinden konuşmak daha sağlıklı... 1 hafta önce comfort extra 2011 d4d 50000 tl ye aldık. Şahsi kanaatim iki taraftan da fiyat alın ona göre karşılaştırın, aksi takdirde liste fiyatına değmez hakkaten.

Fluence kullanmadım ancak 1 haftalık toyotamdan cok memnunum ortalama yakıt 5.2, dış görünüş harika, fluence dan çok daha güzel, marka imajı daha iyi. Yeterince performans sunmakta. Donanım olarak daha kısıtlı olabilir, tam olarak neler sunuyor fluence bilmiyorum ancak Renaultdan iyi marka imajı, ikinci el güvenilirliği, dışardan bakınca içinizi ısıtan şekli ile kesinlikle corolla tavsiye ederim. Tek hoşnutsuzluğum radyo biraz kalitesiz gibi, bir de inşallah şu yağ eksiltme problemini yaşamam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
selamun alaeykum bence o fıyata aıle arabası ıstıyorsan verso dızel al cok rahat ve ekonomık bır arac tek eksısı vergısı
hayırlı gunler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
  Selçuk, o araçlar 80 hp likler olabilir.

Maalesef Türkiye'de minik sınıf bile saçma rakamlardan satılır oldu artık.

Bana kalsa donanımlı bir c220cdi iyidir. :) Olmadı 520d. :):):)

yaşa be kardeşim. hakkaten 2005 mercedes alınabilir ve arabayı değiştirdikten sonrada diğer arabalar kişiyi tatmin etmez ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Anıl, kardeşim. ;)

Bu yüzden hiç bir araç hor görülmemeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
bi arkadaşımda fluance var 2011 şu an satıyor hiç memnun değil yüksek hızda araçtan ses geldiğini söylüyor araç savruluyor diyor bana kalırsa class ı satarsan mumla ararsın araştır öle al pişman olma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım senle her yolaaa.... toyota
Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort Extra  53.000 tl sıkı bır pazarık sonucu anca bu kadar ındıler bızım aracı 29.000tl ye tuttular
15.000TL Kredi çekicez ama bir sorunumuz var ev kredısı kulladığımız ıcın kredı cıkıp cıkmıycağı bellı dehıl kredı basvurusunu yapıcaz yarın  kısmet olursa kredı cıkarsa haftaya yenı kasa metalik kar beyaz comfort extra ile geziniyo olucaz saygılarımla tekrar teşekkürler
corolla'm dan başkasını tanımam

2007  D4D(dizel) 90hp(gri)
2004 1.6 sol 110hp (füme)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız

daha almadık mehmet abi kredi cıkarsa alıcaz sabırsızlıkla beklıycem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
daha almadık mehmet abi kredi cıkarsa alıcaz sabırsızlıkla beklıycem
o zaman inş çıkar kredi diyelim kefil bile isteyeceklerini sanmıyorum 15 000 için sonuçta eski arabanızda toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
toyota cıkarmayacak bız teb ten alıcaz 15000 bınlıra fcok fazla mıktar para dehıl ama ev kıredısı oduyoruz 980 tl babamın ucretıde asgarıden gozukuyor  o yuzden pruz cıkarırlar dıye sıkıntı var yoksa normal yonden sorun yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
hmm anladım hadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
hmm anladım hadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman :)
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
doğru seçim yapmışsın sana tavsiyem metalik değil opak beyaz alman olur ileride haklı olduğumu anlarsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Batuhancım arabanız şimdiden hayırlı olsun.Ne kadar açık sözlü bir kişisin.Dostlar arasında olduğunun farkındasın kutlarım seni.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **