Gönderen Konu: toyota corolla 1.4d4d comfort extra mı? renault fluance(bold) editio 1.5dci mi?  (Okunma sayısı 14942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım senle her yolaaa.... toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
2007 corolla class aracımızı değiştirmek istiyoruz  biz toyotadan memnunuz ama fluancelerın de ıyi olduğunu soyluyorlar

Fluence Bold Edition 1.5 dCi 55.750tl

corolla 1.4 D-4D Comfort Extra 57.400

tabıkı toyota ama fluance tasarımıda caydırıyor |-\
corolla'm dan başkasını tanımam

2007  D4D(dizel) 90hp(gri)
2004 1.6 sol 110hp (füme)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
valla 2 sinide o parayı kesenlikle vermem :) farklı birşeyler düşünürdüm
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  İkisi ile de test yapın bence. Donanımları da karşılaştırın.
 Fluence'da 105Hp. lik versiyon mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
evet hakan ab
  İkisi ile de test yapın bence. Donanımları da karşılaştırın.
 Fluence'da 105Hp. lik versiyon mu?

evet hakan abi 105 bg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
type_R

bana kalsa olabilirde aile arabası lazım  sefa  abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
valla 2 sinide o parayı kesenlikle vermem :) farklı birşeyler düşünürdüm

senin tavsiyen nedir mehmet abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Donanım Fluence,araba Corolla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Donanım Fluence,araba Corolla.

toyota'nında aşa kalır pek bir yanı yok fluanceden donanım olarak buyuk ıhtımalle corolla olucak galıba benım ıcın aksesuarlarıda var fluance ama toyota daha bır tatmın edıcı bır arac suanda 2007 class kulanıyoruz cok memnunuz ama yakıt enjentorlerınde sorun cıkıyor 8.5 ortalama yakıt gosterıyor yakıt fazla normallere gore

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
Eğer çok km yapmıyorsanız dizel almanıza gerek yok tabi sizin fikriniz yine bu. ben olsaydım ki öyle yaptım avensis aldım yeni makyajlı kasa avensisi bir  beklerdim. ama toyata fanatiğide değilim azcık daha para verip 1.4 tsı passatlarıda düşünebilirsiniz ama illa dizel olcak derseniz 2 side iyi tercihler ama pahalı geliyolar o fiyatlar çok bence hem corollada kasa yenileyecek deniyor beklemekte fayda var sanki. yeni kasa çıkınca eski kasaların fiyatları da baya bir düşüyor bunu düşünürseniz iyi olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
kardeş comfort extrada  bir dijital klima var.çelik jant bile yok..renaultun sayfasındaki bu tampondaki eklerle satılan modeli ise bold comfort extradan daha donanımlı.....cidden toyota da artık eskisi kadar saglam değil.Hastaneden bir abimizind 2010  6 ileri ilk cıkan dizel corollanın sorununu bulamıyorlar. 24 bin kmde turbo değişti beyin değişti haala motor arıza ısıgı yanıyor sönmüyor.forumda turbo değişen bir sürü corolla sahibi var.Dci motorlarda kaliteli motor.renaultta kendini bayagı geliştirdi.1.000 tl verip birde entegre navigasyon oldumu güzel araba olur...
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2335
yani kardeş üstünde çelik jantı bile olmayan gece cam acma düğmelerini bulmak için elleme yoklama yöntemi kullanan bir araba ya 57 bin lira para ver ..vallaa bu para corollaya çok fazla kardeş.corolla haketmiyor 57 bin liralık arabada ne var bişey yok..Bİrazdan biri cıkar sağlam araba o donanımlar olsa bozulur falan da filan ayagı..Ozaman biziklet alıp 4 tekerlelkli kullansınlar sorunsuz ucuz bir şekilde devam ederler.
donanım olarak aynı demişsinde kardeş corollada ne var bir bak comfort extrada birde privilege fluenceye bak farkı gör ozaman
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • 15 kere teşekkür edildi
Ben fluance tercih ederdim ici cok genis ve ferah. Aksesuarlarida corolladan zengin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
Bir arabada sorun çıkması bütün araçları etkilemez.Corolla sağlam araba.Özellikle motoru.Turbo değişenler zorunlu değil garantiden değişmiş kişiler.Burada servislerin para kazanma kurnazlığı da etkili.Firmadan para alacaklar.Yağ eksiltme sorununu fırsat bilip değiştiler.2008 dizel aracım 56000 kmde turbo dahil en ufak sorun yok.Fluence donanım hariç Corollaya rakip olacak bir araba değil.Ha kötü araba diyemeyiz.Toyota donanımı artırmalıdır.Bu da başka bir gerçek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
bende katılıyorum abi yoruma kesinlikle 57.000 vermezdim donanımlarını bilmiyorum ama bir arabaya 57.000 vercem alaşım jantı bile olmayacak şaka gibi bence ülkemizde dizel motor olayı biraz abartıyor 12.000 lira fark var arada illa ben corollaya bincem diyosam alırım benzinliyi cebime 12.000 lira kalıyo o parayylada üstüne bişeyler daha eklerim temiz dizel ufak 2. el bir araba alırım corollamada keyif için binerim hem yıpranmaz 2. eli iyi para eder hemde 2 arabam olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bir arabada sorun çıkması bütün araçları etkilemez.Corolla sağlam araba.Özellikle motoru.Turbo değişenler zorunlu değil garantiden değişmiş kişiler.Burada servislerin para kazanma kurnazlığı da etkili.Firmadan para alacaklar.Yağ eksiltme sorununu fırsat bilip değiştiler.2008 dizel aracım 56000 kmde turbo dahil en ufak sorun yok.Fluence donanım hariç Corollaya rakip olacak bir araba değil.Ha kötü araba diyemeyiz.Toyota donanımı artırmalıdır.Bu da başka bir gerçek.
hakan abi zaten sizin araçlarda sorun yok..ama ne zaman  90 beygir 205 tork  6 iileri dediler o motor dayanamadı.fluence kullanmadım  ama megane 2 kullandım.Sürüş keyfi,rahatlık acısından corolla iyi olabilir ama allahtan korksunlar 58 bin lira ver çelik jant bile olmasın..Celik jantı sonradan 1,500 park sensörü kap bandı  su bu diye geçiriyorlar oldumu  araba 60 bin lira..fluence donanım olarak öok iyi..Fluence aldı diye adam renault servisindemi yatıp kalkacak..bakınız 2010 ve sonrası 6 leri  dizel  corolla sahiplerinin çektiklerine..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
Tuncay,57.000-60.0000 inanılmaz fazla.Bu bir gerçek.Makyajlı Corollada sorun olabilir.Lafım yok.Yıllarca Broadway kullandım.Motorları renoların taş gibidir.Bunuda biliyorum.Burda arkadaşın sorusuna kendimizce yorumlar yapıyoruz.Corolla imaj ve marka itibariyle bence bir adım önde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
o paralar bu sınıf bir otomobil için çok fazla. 60bin verdikten sonra çok rahat temiz bir 2.0 TDI DSG Passat alınır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
renault da sorun çıkartmaz beyler ama ne kadar para okadar köfte. her zaman geçerlidir. toyota donanımı yapmayı bilmiyo mu ? buseferde yürürden ve motordan mı ucuzlatsın arabayı ? işte ozaman firmaya uymaz. toyota yolda kalmayacak bikere.

ama renault gibi fransızlar her zaman akıl çelici olmuştur. bugün en yeni renualtları sanayide parça değiştirirken görüyorum. 2010 model aracın sizce rodları bozulur mu ?  ama belli bir süre idare edecek şekilde yapılmış bir araçtır renault. fransızların bile 100 150 den sonra kendi renaultlarına binmediklerine eminim.
oysa toyata daha uzun kilometreleri hedeflemiş. 
aradaki seçim farkında yapılacak km ve yollarında payı çok büyük

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Değerlendirme yaparken lütfen 2.elde satabileceğiniz rakamlarıda düşünün.. Toyota'nın zarar ettirmeyeceği
kesindir ama.. Hatta karlıda olabilirsiniz satarken.. Hemde bu dönemde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
Tuncay,57.000-60.0000 inanılmaz fazla.Bu bir gerçek.Makyajlı Corollada sorun olabilir.Lafım yok.Yıllarca Broadway kullandım.Motorları renoların taş gibidir.Bunuda biliyorum.Burda arkadaşın sorusuna kendimizce yorumlar yapıyoruz.Corolla imaj ve marka itibariyle bence bir adım önde.
o taş torosda ve broadwayde idi. Megane 2 tesisat ve elektronik problemleriyle ünlendi(!). piyasada fluance, megane 2 den daha az olmasına rağmen istatistiklerde geçmiş arıza sayısı. araba toyota kardeşim, kapıyı kilitleyince camları otomatik kaldırmasın istemem, sorunsuzluğu yeter. ayrıca taş dediğiniz motorun 200bin Km gitmesi mucize iken, toyota milyonu gürüyo...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...