0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kapıları sökmene gerek yokki. filmi ters tutarak yani atılacak folyo dışa bakacak şekilde dıştan camsil sıktığın cama yasla. kabaca kes. sonra camın fitillerine girecek payıda ayarle ve kes. sonra filmi atılacak folyodan ayır, ayırma işlemi sırasında bol camsil sık ki folyo yapışmasın. içten cama yapıştır. sağa sola kaydırarak tam oturmasını sağla.ragle ile arada kalan suyu al. 3 gün camları açma ki tam yapışma sağlasın. ara ara baloncuk varmı kontrol et. ragle ile onlarıda al. o kadar. yalnız arka cama difüzörün yoksa çekemezsin potluk yapar. bunları beceremem diyorsan git sanayiye çektir. vereceğin 30-40 tl ama izleyince göreceksin bilmeyenin yapabileceği iş değil.
Potluk için ısıtma tabancası kullanılıyor. Film işi biraz alengirli. İlk defa yapılıyorsa zor olur sanıyorum. Bence de yap(tır)ın.
ben yan camlara sökmeden çektim. zaten kapıları sökmek istemem çünkü iç kısımdaki naylonu sökmeden camları almak mükün değil. onu düzgün söküp yapıştıramazsanız içeri toz almasına sebep olursunuz. deneyin sizde çekilebileceğini görün derim.difüzör ısı tabancası denilen aletin adı. arka cam bombeli olduğu için filmi önce tersten arka camın dışına yatırıp eriterek spatulaya sarılmış bezle kırışıklıkları alıp cama uygun hale getirmelisiniz. yoksa tek parça olmaz ve potluk yapar.
Serkan Bey, o adam sizin yanınızda çırak sayılır. Camları komple sökmek bana pek iyi gelmedi. Bu işi sık yapan bir yerde, hiç bir yeri sökmeden filmi çektirmenişz taraftarıyım.
Bana güvendiğiniz için teşekkürler dün iti bariyle filmleri çektim çok güzel oldu sadece arka cam kaldı onuda bir sonraki hafta sonu yaparım herhalde cesaret edemeyenlere duyrulur....