Gönderen Konu: yardım  (Okunma sayısı 965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
yardım
« : Ekim 03, 2011, 23:41:42 »
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak araç 93 1.3 xl arabadaki sorun çok geç ve zor çalışıyor benzinde çalıştıktan sonra lpgye geçiyorum fakat hemen stop ediyor gaz yemiyor ısındıktan sonra bi sorun yok iki yakıttada güzel çalışıyor çekişte falan bi sıkıntı yok yeni oluştu arıza  sıcak havadada aynı problem 3 ay önce aldım sıkıntı yoktu uzun oldu biraz sorular yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :(

Toyota Club Türkiye

yardım
« : Ekim 03, 2011, 23:41:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: yardım
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2011, 00:22:06 »
                     selam yaşar abi bendede 93 xl var aynı sorun bende de oldu atikerde solugumu aldım arabanın altını yere sürtmüşüz hortum ezilmiş araç gazı kesiyor gaz hortumları arabanın tamda sürten yerinden geçiyor neden böyle dedim fenni muayenede sorun çıkartıyorlar dedi buradan geçirmezsek geriye gönderiyolarlar istersen yapalım ama sonrada sorun çıkar dedi benim fennni muayeneyede 1 ay var napalım dedik başka bi çözüm yokmu çelik bir hortum takıp içinden geçirdi gaz borusunu ve kabloları ama sen buna pek güvenme dedi yere sürttügün zaman aynısı olur dedi neyse günahımız ne kadar dedik 100 tl dedi ilk başda sonra baya bi indirim yapdı Allah razı olsun 90 a indirdi  :D içim yandı valla düşün ya bagajdan motora bi bakır hortum birde çiftli elektirik kablosu çekdi o kadar neyse şimdilik bi sorun yok 90 tl yi ödeyince tabi ayagımı gazdan epey çekdim 40 km nin üzerine çıkmıyorum artık zaten normal tumbalarda sürtmüyor belediyenin döşedigi plastik olanlar ama biz iskeledeyiz türkiyenin en uzun 1. dünyanın en uzun 2. caddesi dümdüz yol 8 km felan minibüscülerin altında ferrari varmışcasına 100 120 Allah ne verdiyse bastıkları için halkda dogal olarak kendi çimentolarını yapıp tumbaları 3 katı yüksekligine çıkarıyolar öyle sürtüyor 10 tl ye takoz atıyolarmış yapana kadar kaymak gibi yolda bile 40 km yiz ama sen sen ol gaz servisine gitme derim sanayiciler daha ucuza yapıyorlarmış bi kere yedim bu kazıgı dahada yemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: yardım
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2011, 21:56:45 »
 yeniden merhabalar herkese ben kontrol ettim her yer sağlam görünüyor bujileri distribitör kapağını tevzi makarasını temizledim işin garip tarafıda ısınınca tek marşta çalışıyor benzinde çalıştırıyom hararet yükselmeden tüpte gaz yemiyor bide kayseride değilim erzuruma 110 km şantiyedeyim zaman olmuyor gitmeye kayseride olsaydım bi çözüm bulurduk ama erzurumda zor bilen varsa erzurumda iyi bi usta önerirmisiniz teşekkürler kolay gelsin