0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlattıkların mantıklı ama o yöntemlere gelene kadar bakılacak çok yer ve taktik var daha önce böle bi konuda baya yazılar yazmıştım bira forumu araştır yazdıklarımı oku üzerine kendi bilgilerini birleştir senin için faydalı olur
Ya arabanın ön camına taş vb. bir şey gelmiş ve kaskodan cam değiştirilmişse?
örnek vereyım benım aracın orjinal camı 825 tl işcilik de 100 tl 925 tl. ama normal oto camcılara gittigin zaman 200 tl degişiyorlar orjinal cam olsa bile muhakkak logo farkı vardır. istersenız cevrenızdeki araçların camlarındaki logolarına bakın
Onu diyorum işte, kasko şirketleri anlaşmalı servislere yönlendiriyorlar ve çoğu yetkili servis değil. Dolayısıyla araca da orijinal cam değil, yerli üretim hatta bazen çin malı camlar takılıyor. Peki vatandaş bunun farkına varamadan camını değiştirtmiş olamaz mı? Ya da cam yolda kırıldı, serviste 925 TL ve aracın kaskosu yok. Yan sanayiyi 200'e taktırdı. Şimdi bu araba ağır kazalı mı?Ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama bana sorarsanız en güzeli aracı almadan önce tramerden, servis kayıtlarından sorgulayın. Sonra güvendiğiniz, işinin ehli bir ustaya gösterin. Amatörce 2-3 noktadan kontrolle araba alınmaz. 1-2 defa iyisini bulsanız da 3.de siz iyisini aldım derken aslında yarıdan eklenmiş bir araba bile almış olabilirsiniz. Baktığınızda camlar dahil her parçası orijinal duruyordur size de sadece çizikten dolayı dıştan boyalı derler ama aslında 2 arabayı birleştirip satmışlardır
Teşekkürler paylaşım için..benim gibi gece gözü alırsanız değil onları farketmek komple değişenli bi araca sahip olursunuz