0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel fikir istanbullular için umarım ankara ekibi de düşünür böyle bişeyi bi de buna benzer lazerli bişeyler var hiç fırsat olmadı ama iyi bi alternatif olabilir
güzel fikir, üstelik ankara paintball için çok güzel bir yer...
Zevkle olur, güzel fikir Sercan.
Yapalım bunu yaa ben hiç paintball oynamadım
Gelin Düzcede yapalım bunu has ormanda ölümüne mermide ucuz burda 500tanesi 50lira
Paintball varsa yanında cartingde iyi giderdi "Alırım anahtarını diyorum"
Çok güzel vakit geçirmiş gibi görünüyorsunuz Sercan kardeşim.Bir daha sefere ben de kendi takımımla geliyorum
Bunu Mersinliler olarakda yapabiliriz. Hatta biraz abartıp 2 il arası bile yapabiliriz
Simdi soyle bir sey var ki, Taylan'in yorumunu kopyalayip buraya yapistirasim var. Ayni hisleri paylasiyorum fakat Mesut abi ve paintball oynayan bir kac guzel insanin tecrubeleri beni endiselendiriyor. Mermiler acitiyormus ve cok terleniyormus-sirilsklam olunuyormus-. Nefes almak bile zorlasiyormus hatta hareket etmekten kamuflaj icinde.
cok ugraştık ama olmadı bee,havada kaldı 7 sayfalık konu ! ! http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33454.0
fatihcim ankara ekibinde ruh yok hep pasifler (artık bu laflardan sonra yaparlar bişiler )
olsun senin olmadıgını biliyorum,ama sen diyosan ki ben varsam işin içinde tammdır olur iş,ona bişey diyemem.sen devam et samuraya karşı olmaya
Anaa ben sana ne zaman bağırdım kardşeim yauv
Vay canısını ruhsuzmuşuz da haberimiz yokmuş Ortalarda bi yerde yapında şu organizasyonu doluşup gelelim olmazsa.
Yav bu ara ilgilenemiyom yoksa 50kişiyi toplayacam Düzceye o olcak yani
ankara ekibine katılmak için taaaaaa kalktım niğdelerden ankarada üni. kazandık bakalım,,, ama bilmiyorum artık