0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sprint booster gibi ürünler gazın sinyalini güçlendirmez yanlış bilgi almışsın kimden aldıysan, gaz pedalına bastığında bu sinyalin aracın beynine ve ordan kelebeğe ulaşması 0.8sn sürer, sprint booster yada D1 throttle controller gibi ürünler bu 0.8sn lik süreyi 0.2sn ye düşürür sadece, sinyalin kelebeğe hızlı ulaşmasını sağlar olay bu
Yunus Bey dizel araba gibi derken,sizce dizeller çok mu hantal.Bence değil.
anladıgınız için teşekkür ederim. Aracın gücünden memnunum hava filtresi ve egzoz gibi specler düşünmüyorum artık o tarz şeylerde sıkıldım. eski arabamda herşey doluydu bunu orjinal sürmek istiyorum sadece bu gaz ın anlık tepki vermeyişi canımı sıkıyordu onuda adanadan fourtuning diye bir firma ile hallettim sayılır gidip test edecegiz araca eger beyenirsen para verirsin dedi firma sahibi buda hoşuma gitti hafta içi detaylı fotograflar ve videolar yüklerim konu içerisine hem bu tarz sıkıntısı olan arkadaslarda tamamen bilgi alıp hareket ederler. ve ayrıca maslak ta bulunan firmadan daha ucuza sattıgını söyledi kademeli olan sistemde fiyatı 450 tl montaj dahil. normal sürekli aktif olan sistemde 250 TL montaj dahil miş..
katılıyorum sürekli aktif olmasında sıkıntı olmaz ama tlfnda konustugumda firma sahibi orjinal tepkisinden daha düşük tepkilerede indirebilirisin buda senin yakıtında azda olsa faydalı olur dedi.galiba 4 mod varmış 1. mod tam ekonomik. 2. mod orjinal 3. mod şehir içi normal kullanım. 4. mod agresif cadde performansı