İyi geceler. 24 Ağustos 2011 günü saat 17-18:00 sularında Esenyurt tarafında maddi hasarlı trafik kazası yapmıştım. Karşı taraf suçunu kabul etmişti ve tutanağı usulüne uygun şekilde doldurup soğuk imzaları da atmıştık. Tabi araya Ramazan Bayramı girdi ve iş gereği ardından Ankara'ya da gitmem ile beraber 15 gün geçmişti, bu yüzden aracı hemen kaportaya bırakamadım. Ben arada sırada bu belirttiğim günler içinde kasko-sigorta anlaşması olan Toyota servisine gidip aracımı en az 6-7 iş günü içerisinde verebileceklerini ve 30 güne varan tutanakları bile kabul ettiklerini söylemişlerdi, kısacası zaman bakımından problem olmayacağını bizzat açıkladılar. Fakat dediğim gibi karşı taraf suçunu kabul etmesine rağmen ve afedersiniz bir gerizekalıya bile tutanaktaki kaza krokisini gösterip anlatsanız karşı tarafın suçlu olduğu apaçık anlaşılır, yetkililer sağolsunlar beni kusurlu bulmuşlar. Düşünebiliyor musunuz, karşı taraf suçunu kabul ediyor, aracım sağ arka marşpiyerden ve tampondan hasar alıyor ve ben kusurlu sayılıyorum. Yarın telefon açıp durumu bildireceğim, olmadı itiraz edeceğim. Bununla birlikte sizin de görüşlerinizi ve fikirlerinizi almak istedim. Teşekkürler...