0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Civic yazısı ince zeka örneği olmuş çok hoşuma gitti 1996 Vtec vardı bende bi aralar bu kasa o motor olacaktı ki
Güzel araba Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Bu kasa ve bir sonraki kasayı seviyorum.Bundan önceki (makyajsız)kasa itici geliyo biraz nedense.
Teşekkür ederim kardeşim keyifli ve eğlenceli bir çekim oldu kadrajına sağlık
Harcar valla Eskişehir arabası birde o yeter Ercü boş durmuyon valla güzel kareler maşallah Eskişehire gelince görürüz belki
ercü benim oglanın sünnet düğününe seni çagıracam nekadar istiyon..Gidiş geliş otobüs bileti artı kebap küşneme baklava falan olayı bağlayalım.....
Haber vermeniz yeterli Bu teklif kaçmaz
o insafsız kabul etmez.İşte yenı başladı ya fotoya havasından geçilmiyor..oğlan 5 yasında işte onun .....künün birkaç fotografını cekecen zor bir görev değil yani..Bİrde emmoğlu var 35 yasında ama neyse
Ayıp ediyorsun yani Tuncay abi Geliriz ya sorun değil ne demek abicim kebap olayı işin içine girince laf yok
35 yaşındaki emmioğlunu unutma
Eneeeeee di mi o vardı neyse görev icabı olucak oda
seni bu görev aşkından dolayı tebrik ediyorum..
insan bakmaya doyamıyor calışmasın kapıda bu şekilde durdun allah kaza bela göstermesin
Teşekkürler... Bu fahiş benzin fiyatları sayesinde kapının önünde yatıyor genelde zaten
Aynen öyle Hemde beyazımla beraber arkalı önlü duruyorlar yay takılmadan önce de arkada yan yana duruyorlardı
yazıyı düzeltmenizi rica ediyorum ercü bey.Burası aile forumu ne o arkalı önlü durmak ayıptır yazıktır günahtır...Bari corolla önde olmasa bizim foto işinide unutmadık daaha demi