0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Bende 2.5 ay önce aldım ama benim aracımda bilgisayar 7.4 LT benzinli gösteriyor yani 33-34 kuruş gibi yakıyor.
sarper bey lpg de anlık yakıt tüketimi çalışmaz yani doğru göstermez hesabı km ye göre yapmak gerek lpg li araçlarda
ilk takıldıgında motor ilk 6 ay eski performansında veya ona yakın bir performans sergiliyor .Daha sonra lpg kaynaklı krozyon başladıkça çekişte düşüklük garip arızalar rolanti arızaları hararet gibi farklı ama insanı gıcık eden arızalar oluyor .Neyse gene de hayırlı olsun umarım sizi üzmez ileriki süreçte.Taktırıdıgınız kitin ne oldugunu bilmiyorum fakat ben şu an sizin aracınız gibi bir aracım olsun prins markasını üretmiş oldugu yaglamalı sistem var pistonları düzenli şekilde yagladıgından dolayı kesinlikle performan düşüşü ve motor krosyonunu önlüyor taktıracak arkadaşlara bu sistemi tavsiye ederim
Yarın öbürgün bir yerden ses gelirse LPG parçalarından demesinler )))
yeni taktırdım lpg yi. zaten arabayı da 2 ay önce almıştım. verso normalde az yakan bir araba zaten ama malum benzin fiyatları uçuk. ama lpg li bu lüx daha da ucuza gelmiş oluyor. daha net ölçmedim ama tahminim şehir içi 210-220 yakacak gibi görünüyor bu benzinde 37-390 rahat olıuyordu. tüp taktırmayı düşünenler hiç beklemesin.
dizelciler damlar birazdan buraya da...
Bu markada bunun için extra bir fiyat ödeniyormu yoksa standartmı.
Herşey çok küçükken başladı. O zamanlar şişko bir çocuktum. Herkes dalga geçerdi benle. Bir gün bi tanesi; "Oğlum lpg taktır sen. Eve incir ağacı dikersin" dedi. O gün bu gündür, lpg siz arabaya binmem.