0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özellikle arka kapılar için iyi oldu. önler biraz aydınlık oluyor zaten ama arkada yolculuk yapanlar zorlanıyordu. ben kapımı açmak zorunda kalıyordum.
çok teşekkürler arkadaşlar. ilke sende sağol bu gece farlara mercek, gündüz farı ve diadem sinyal ampülü başlıyorum bakalım. sabaha kadar bana kolay gelsin. yeni konuda görüşürüz
yok ilke sorun değil. mercekler yalan oldu. tek farı açtım elimde kaldı. orjinal far zor açılıyor. en iyisi yerli farı alıp açmak. yeni far aldım çıkmacıdan orjinal 140 tl. diadem ampülleri taktım sinyallere. gündüz farınıda tampona artık.
geçmiş olsun eski farı naptın tamir edilebilecek durumdamı bu arada fotoları bekliyoruz
iyi iş cıkmış,bravo...güle güle kullan
forumda mesut fardı e12 corolla hb sport aracına mercekli far yapmıstı..Adamın eli her iş yapıyor nasrıl bir insandır çözemedim.muhtemelen uzaylı..
attım çöpe ilke kullanılamaz hale geldi. çok ufak bir hata büyük sonuç doğurdu. reflektörün içine h7 takıp ışık çizgisini işaretlemedim. merceği göz kararı taktım. far ayar vidalarıyla yukarı çekmeye çalışsam bile nafile aşağıda kalmış biraz mercek.o iş şimdilik askıda. gündüz farına yoğunlaştım. sana bahsettiğim led süper gerçekten. artık hep ordan alırım ledleri. sis farlarına bile ciddi ciddi düşünmeye başladım.
http://ledstok.com/product.php?id_product=14 watına aldanmayın ama. 10 sn bakmak yeterli geçici görme kaybı oluyor. 10 volt ile çalışıyor. araç için devre aldın aynı yerden 30 volta kadar bağlanıyor ve 10 volta düşürüyor. alüminyum kanalın içine koyup üstüne pleksi yapıştırdım silikonla. birazdan paylaşırım. sadece tampona bağlamak kaldı