0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada bir tanıdığım 99 model Corolla'sını satıyor şu tutulmayan yuvarlak farlı kasalardan. Araç baya baya temiz rengi de güzel çelik jantta mevcut. Söylediğine göre araçta gram boya yokmuş gerçekten de öyle görünüyor ve daha 116 bin de lakin araçta klima yok ön 2 cam otomatik. 19 bin lira istiyor. O tutulmayan araçlar için bana çok geldi ama yine de temiz olmasından kaynaklı eder mi diye de düşünür oldum...
Aynı aracın 112 bin km'de olanını 18.500 TL'ye sattık. Boyanan ve değişen parça yoktu, klima vardı, ama alaşım jant yoktu.
Klima olması en büyük artı jant basit. Güzel fiyat gerçekten. Eğer önü makyajlı olsaydı belki pazarlığa oturabilirdim ama vazgeçtim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-turkiyede-sayili-kupon-arac-196861746/detay/açıklamayı tam anlayamadım.
Aracı zamanın birinde ülkeye getirmeye çalışmışlar ancak gümrükte takılmış kalmış. 2014 senesinde ise bir yolunu bulup çıkarmışlar. 2014 de Türkiye de trafik tescil işlemleri yapılarak trafiğe çıkmış.Son model lüks araç alırken de dikkat etmek gerek çünkü firmalar avrupadan ikinci el aldıkları araçların km sıfırlayarak yada araç değerini düşük göstererek düşük vergilerle türkiyeye getirip sıfır olarak satmaktadırlar.
açıklama çok makbule geçti. araçta temiz gözüküyor ama o şekilde olmuyor demek ki.
Arabanın beli neresidir arkadaslar? Benim bildiğim yan kapı çıtasına kadar olan bolum. Adamlar arabayi tavan hariç komple boyatiyorlar sonrada temizlik amacli bel altı boyalı oluyor.Milleti iyice enayi yerine koymaya basladilar. Temizlik amacı ile boya mi olur. Bunlarin Hepsi pirana olmus.