Gönderen Konu: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 676048 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #1520 : Ocak 09, 2015, 08:52:35 »
19 yaşında bir araçta sıfır kokusu olur mu? Olur. Aracın kendine has kokusu otomobilin özellikle kumaş ve trim aksamından gelir. Şayet araç kötü koşullarda kalmadan muhafaza edilirse bu koku kalabilir.  Bu arada şahıs fiyat olarak  otuzbin tl fazla istemiş olabilir. Ancak baktığınızda özellikle şu dönemde hangi model olursa olsun araç sahipleri ederinden çok fazla araçlarına fiyat istemekteler. Bu aracında 30000kmde klimalı bir efsane AE101 olduğunu da unutmamakta fayda var. Dünya genelinde kaç tane 30000km de orjinal AE101 vardır? Fiyatı eder etmez bu göreceli bir kavramdır ancak saygı duymak gerekir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1520 : Ocak 09, 2015, 08:52:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1521 : Ocak 09, 2015, 23:30:05 »
Bu tipler piyasada katırmatör olarak anılan kimseler oluyor malesef, adam kime kaktırıp kaptırırsa gidecek.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1522 : Ocak 09, 2015, 23:41:09 »
genelde amaçları aracı satmak olmuyor zaten, o yüzden de böyle yüksek fiyatlar veriyorlar...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1523 : Ocak 10, 2015, 00:22:42 »
Istemek bedava satmak meseles
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1524 : Ocak 10, 2015, 00:23:09 »
Efsane kasa eder mi etmez  mi diye cok tartıstık ama. 30kmyi anlarımda  200bindeki specialleri arattığında ortalama herkes 22.500 fiyatın 1aşağısını 1 yukarısını istiyor.. çelik jant bile yok kapaklı jant ve boyalı... sıralı değil
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1525 : Ocak 10, 2015, 00:25:39 »
 Burada bir tanıdığım 99 model Corolla'sını satıyor şu tutulmayan yuvarlak farlı kasalardan. Araç baya baya temiz rengi de güzel çelik jantta mevcut. Söylediğine göre araçta gram boya yokmuş gerçekten de öyle görünüyor ve daha 116 bin de lakin araçta klima yok ön 2 cam otomatik. 19 bin lira istiyor. O tutulmayan araçlar için bana çok geldi ama yine de temiz olmasından kaynaklı eder mi diye de düşünür oldum...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1526 : Ocak 10, 2015, 11:17:04 »

Burada bir tanıdığım 99 model Corolla'sını satıyor şu tutulmayan yuvarlak farlı kasalardan. Araç baya baya temiz rengi de güzel çelik jantta mevcut. Söylediğine göre araçta gram boya yokmuş gerçekten de öyle görünüyor ve daha 116 bin de lakin araçta klima yok ön 2 cam otomatik. 19 bin lira istiyor. O tutulmayan araçlar için bana çok geldi ama yine de temiz olmasından kaynaklı eder mi diye de düşünür oldum...

Aynı aracın 112 bin km'de olanını 18.500 TL'ye sattık. Boyanan ve değişen parça yoktu, klima vardı, ama alaşım jant yoktu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1527 : Ocak 10, 2015, 11:23:34 »

Aynı aracın 112 bin km'de olanını 18.500 TL'ye sattık. Boyanan ve değişen parça yoktu, klima vardı, ama alaşım jant yoktu.
Klima olması en büyük artı jant basit. Güzel fiyat gerçekten. Eğer önü makyajlı olsaydı belki pazarlığa oturabilirdim ama vazgeçtim...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1528 : Ocak 10, 2015, 11:25:24 »
Klima olması en büyük artı jant basit. Güzel fiyat gerçekten. Eğer önü makyajlı olsaydı belki pazarlığa oturabilirdim ama vazgeçtim...
Hakikatten ön tarafı çok tipsizdi. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1530 : Ocak 14, 2015, 20:01:28 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-turkiyede-sayili-kupon-arac-196861746/detay/

açıklamayı tam anlayamadım.
Aracı zamanın birinde ülkeye getirmeye çalışmışlar ancak gümrükte takılmış kalmış. 2014 senesinde ise bir yolunu bulup çıkarmışlar. 2014 de Türkiye de trafik tescil işlemleri yapılarak trafiğe çıkmış.
Son model lüks araç alırken de dikkat etmek gerek çünkü firmalar avrupadan ikinci el aldıkları araçların km sıfırlayarak yada araç değerini düşük göstererek düşük vergilerle türkiyeye getirip sıfır olarak satmaktadırlar.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1531 : Ocak 14, 2015, 20:12:29 »
Aracı zamanın birinde ülkeye getirmeye çalışmışlar ancak gümrükte takılmış kalmış. 2014 senesinde ise bir yolunu bulup çıkarmışlar. 2014 de Türkiye de trafik tescil işlemleri yapılarak trafiğe çıkmış.
Son model lüks araç alırken de dikkat etmek gerek çünkü firmalar avrupadan ikinci el aldıkları araçların km sıfırlayarak yada araç değerini düşük göstererek düşük vergilerle türkiyeye getirip sıfır olarak satmaktadırlar.

açıklama çok makbule geçti. araçta temiz gözüküyor ama o şekilde olmuyor demek ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1532 : Ocak 14, 2015, 20:42:05 »
açıklama çok makbule geçti. araçta temiz gözüküyor ama o şekilde olmuyor demek ki.
Etek altı keyfi boyalı yazmışlar. Sebepsiz nedensiz bir araba neden boyansın. Ayrıca çok aşırı süre gümrükte bekleyen araçlar hurda demir niyetine kilo hesabı ihaleyle satılıyor. Satış sonrası aracın enine boyuna ikiye bölünmesi gerekiyor. Ancak baglantıyı saglayıp kesilmiş gösteriliyor ve araç orjinel çıkma yedek parça amaçlı sanayideki yerini alıyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1533 : Ocak 14, 2015, 21:28:36 »
Arabanın beli neresidir arkadaslar? Benim bildiğim yan kapı çıtasına kadar olan bolum. Adamlar arabayi tavan hariç komple boyatiyorlar sonrada temizlik amacli bel altı boyalı oluyor.
Milleti iyice enayi yerine koymaya basladilar. Temizlik amacı ile boya mi olur. Bunlarin Hepsi pirana olmus.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1534 : Ocak 14, 2015, 21:32:26 »
Arabanın beli neresidir arkadaslar? Benim bildiğim yan kapı çıtasına kadar olan bolum. Adamlar arabayi tavan hariç komple boyatiyorlar sonrada temizlik amacli bel altı boyalı oluyor.
Milleti iyice enayi yerine koymaya basladilar. Temizlik amacı ile boya mi olur. Bunlarin Hepsi pirana olmus.
:) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1535 : Ocak 14, 2015, 21:40:57 »
Bence buradan yargılamayın hemen.Her bel altı boyalı araç hatalı anlamına mı geliyor.Ya da gümrükten geçmeyen araç hatalı mıdır ? En doğrusu ayrıntılı bir ekspertizden sonra ortaya çıkacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1536 : Ocak 14, 2015, 21:47:34 »
Yanlis anlama olmasin Ben hatalı veya kusurlu demedim. Olabilir arabadir parça değişir boya olur. Yapılan işleri böyle yalan yanlış şekilde müşteriye anlatıyorlar ben buna kiziyorum.
Gümrükte 10 seneden fazla yatmış araba. Güneşin yağmurun altında 10 sene çalışmadan beklemis. Bu kadar allayip pullamanin alemi ne.
Yaz kardeşim arac çiziklerden dolayi tavan hariç komple boyandi. Olabilir araçta derin çizikler olunca mecbur boyatirsin yada güneş yanigi olur eyvallah. Milleti kandırmak ne alemi var kendilerini çok bilen akilli kurnaz sanan tipler.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1537 : Ocak 14, 2015, 21:51:50 »
Bel fıtığı insanı nasıl çileden çıkarıyorsa aynı şeyi bel altı boyalı kavramı da yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1538 : Ocak 14, 2015, 21:52:55 »
Size demedim genel olarak yazdım :) Haklısınız tabi ikinci elde durum böyle.Hatta sıfırlarda bile sıkıntılar çıkabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1539 : Ocak 15, 2015, 00:47:53 »
Uzun yıllar gümrükte beklediği kanısına nereden vardınız..?
Bildiğim kadarıyla gümrüğe terkedilen Araçlar birkaç sene içerisinde de Satışa çıkabiliyorlar...
Veya yurtdışında uzun süre yaşayıp kesin dönüş yapan vatandaşlar, beraberinde getirdikleri aracı vergilerini ödeyerek yurda TR plakalı olarak sokabiliyorlar...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...