0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben palio'yu bilmem kullanmadım da ama elimden 4 tane multijet motor geçti hepsi de 1.3. Maşallah hepsi de fena kaçıyor sadece kalkışlar da az hantal kalabiliyor. Ama Megane konusunda da sana hak veriyorum gerçekten farklı bir gidişi var o aracın güzel akıyor. Ben de bi 5 gün kadar kullanabildim müşteri çıkınca gitti. Megane illa ki atiktir ona lafım yok ama emin ol 1,3 yabana atılacak bir motor değil. Bence senin palio'da bir tuhaflık vardı ya da sen istediğini alamadığın için tatmin olamadın... Şunu da belirtmek isterim at arabası demişsin ya o da doğrudur fiat'ın çoğu modeli at arabasıdır zaten onunla ilgili sıkıntı yok ama bilinmeli ki 1,3 ü fiat üretmiyor 3-4 firmanın kullandığı bir motor. Zaten piyasa da tutulan en düşük hacimli dizel motorlardan bir tanesi. Dci'ın ataklığı çoğu dizelde yok zaten. Benim kullandığım megane şu an kullandığım 1,6 dizel 105 hp'lik motordan daha atikti...
Yanlız 1.6 DCi hakikaten performans olarak çok iyi. Bir dizelden beklenmeyecek kadar performanslı.
1.6 dci chiple kaç hp oluyor merak ediyorum bir araştırayım 150 civarı oluyor.
Yani 20 beygirlik bir artış oluyor. Bence biraz az.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-m5-borusan-cikisli-tertemiz-192494474/detay/fiyat uygun, km az. kaza yok değişen yok. çok ilginç.
Abi o nasıl bir motordur öyle
simetrik yapmıyorlar mı çok hoşuma gidiyor yaa
7. Fotoda Audinin direksiyonu da soyulmus nasıl 44 bin km deyse artik.
Aynısını bende düşündüm ve şüphelendim. Yıpranmış duruyor... Eğer orjinalse bile sahibinde sıkıntı var demektir. Vücut bol ter ve tuz üretiyor demek ki. Asitten hışı çıkmış direksiyonun
Fotoğrafı yakından inceledim.Direksiyonda yıpranma yok, ıslaklık mevcut.
Orçun bey sizi showrooma davet ediyorum 0 araçlara bakmaya Audi'nin şoför tarafındaki halıda kocaman kırmızı lekeyi görmediniz sanırım