0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 mjetleri güzel fakat benzinli gibi yakıyor.Paketlerle pek değişmiyor ya araba neyse o. Zaten Lineanın çok satılmasının sebebide ucuz olması dolayısıyla içide ona göre
1.5 DCI'dan fazla yakıyor olabilir fakat halen daha ekonomik motorlardan biri.
O motor palio yu bile kaldırmıyor. Araba gitmiyor. Kaldıki puntoyu hiç kaldırmaz. Heleki linealar felaket.Dış tasarım olarak puntolar fena değil ama içi çok kötü direksiyonu falan çok kötü. Çok kalitesiz
1,3 dizel mi kaldırmıyor palio'yu. Şaka yapıyorsun herhalde. İlanda ki puntoya lafım yok 75 bg olduğu için, ancak bu motorun 90 bg'liği de var. O bırak kaldırmayı üstüne aracı uçuruyor. Gerçekten yorumlar beni biraz hayrete düşürdü. Bu bahsettiğiniz motor Astra'da da kullanılıyor, chevrolet'te de kullanılıyor. Hele ki fiat'ın araçları hafif havada karada gidiyor araçlar... Neye dayanarak kaldırmıyor dediniz merak ettim burada 3 adet fiorino eskitmiş birisi duruyor yani
70 bg likten bahsediyorumUzun süre dci kullandıktan sonra mjet motorlarına binenler beni anlar. Ne gidişi nede yakıtı bir değil gerçekten.
1.3 Multijet için dedikleriniz doğru. Ama 1.6 120 beygirlik Multijet'in yanında 1.5 DCi'ın esamesi okunmaz. Onun rakibi 1.6 DCi.
O zaman bir incele derim http://www.sahibinden.com/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1231108&supercode[1]=1682786&supercode[2]=0#!/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1230017&supercode[1]=1682747&supercode[2]=0Dizelde sadece performans değil aynı anda yakıtta ekonomik olacak...
1300 küsür kg lik 82 bg 1.5 dci megane 2 den sonra 1000 kg lik 75 bg palioya bindim araba gitmiyor. Gözümde at arabasından farkı yok.yine 2004 mod. 1000 kg 75 bg 1.4 tcdi fiestaya bindim mesela o megane gibi gidiyordu. Hatta megane dan biraz daha iyi gidiyordu. Fiestanında avantajı hafif olmasıydı. Palioda hafifti ama...Aynı sınıf araçlar değil fakat birbirine yakın motorlar diye kıyaslıyorum. Şahsen ben mjet motorlu araçları sadece alıp satmak için alırım yoksa para veripte binmem