0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 binde motor yiyenler senben gibi kullanmazki genelde şirketler tercih ediyor renault araçlarını. Onlara binen adamda acımaz. Toyota dizel motorlarının sorunlarını hepimiz biliyoruz. Renault o sorunu 2003 yılından sonra aştı. Yani renault nun efsane motoru 1.5 dci 82 bg ile. Çok orantılı bir motor. bursa merkezde sıkışık trafik yazın, yaz lastikleri ile 3.7 lt yakıyorum dediğimde neredeyse kurşuna dizeceklerdi beni Bence renault motorları birçok dizel araçtan sessiz çalışıyor örnek ford ve fiat.
Arkadasin arabadi 2006 megan 367 bindeydi 1 ay once bindim en son aracin verdigi enjektor hatasi 2 kere yolda birakti okadar ama bi gram siyah duman atmiyo turboda saglam halada kullaniyor arabayi daga tasa vuruyo acimiyo esek niyetine guzel arac sorunsuz
Yalnız abi yakıt tüketimi muhabbetine falan girmedim. Ve ayrıca belirtmiştim yoğun uzun yol kullanımında. şehir farkı olur mu bilmiyorum ama bu bahsettiğim olaylar boluda oluyor. Otobandan sürekli çekiciyle araba taşıyoruz diyor eniştem
Enjektör ve turbo, dizel araçlarda şans işi. Ama 367 binde bir araç onları isterse ayıp olmaz heralde
Şirket araci bazi bolgelerde soyulma bile var boyasinda onden tir carpti camurluk tampon var kabut gitti arka kapiya kamyonet vurdu surucu koltugu kenari 4 parmak gircek kadar yirtik var cd calar bozuk ama arac hala tas gibi kaldirima mi cikmadik daga mi cikmadik bayira vurduk 20 lira veren var arabaya
Ben de vardı 2004 model bir alacak karşılığı almıştım 18 bine geldi bana. Gidişi yol tutuşu muhteşem bir araçtı. Tam 5 gün sonra hesapta yokken müşteri çıktı araca 23 bine sattım ve araç 209 bindeydi ve 1 hafta sonra araç motoru yemiş. Bu durumda ne yapılır bilinmez... Garibim de sunroof'una aldandı atladı arabaya alacam diye...
Siz biliyomuydunuz aracin durumunu peki motor istedigini yoksan birden patlak veren bir durum mu bu
megane 2 2004 modellerde açı kaydırıcı sıkıntısıda var. Ne kadar yaptırırsanız yaptırın tekrar bozulur. ucuzda değil 2.000 3000 tl maliyeti var. 2005 ve üstünde çözüldü.Sunroof var falan diye çok gaza gelip benzinli gibi gazlamışsa alır eline komple
Yok canım bilsem verir miydim alırken özellikle de baktırdım ustanın tek dediği bu araç daha gider abi şu an hiç bir sıkıntı görünmüyor dedi. Ve gerçekten saat gibi de çalışıyordu. Zaten alan arkadaş beni aramadı ben başkasından duydum ve tahminimce kendince bi kullanım hatası olduğunu düşünüyorum yoksa beni arayıp anlatırdı durumu... Açı kaydırıcı dediğin ne oluyor ! Jeton düşmedi şu an Valla kulakları çınlamasın ama arkadaş biraz serseri ve kanı deli akan bir arkadaştı. Zaten önce ki aracı sport bi civic'ti muhtemelen o araç gibi kullandı ve kucakladı motoru
2008 sw olan çok başarılı. sw'ler her zaman ilgimi çekmiştir. yalnız 159'da ilk defa gördüm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinalan-boyasiz-toyota-vista-185787170/detayHarbiden efsane bi ilan bence
Bu aracın boyasız olduğuna inan varmı arkadaşlar.
az hareketlenelim Alfalar beni bitirdi eridim bittim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak...159....sportwagon...1.9-jts...mukemmel-189833239/detay
Tamam yaşına göre rengi fazla temiz ve diri duruyor. Ama araç hastasındaysa normal detaylı temizliğini aksatmamışsa boyasız olması muhtemeldir...