Gönderen Konu: Daihatsu Terios 1.Nesil (2001 model) Nasıl Bilirsiniz..  (Okunma sayısı 13364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • VVT-İ ---- kaFa RaHaT---
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Merhaba kardeşim üniversite de okuyor söz verdik ona bir araba alma niyetine girdik..

bir tane araç bulduk 4x4 Daihatsu Terios küçük cip , nam-ı diğer dağ keçisi diyorlarmış.

2001 model 4x4

105.000 Km de

1.3 Motor ( sürekli 4 çeker)

Atiker sıralı LPG var

Kazası , belası v.s bişeyi yok... Aracı gösterdim ustaya motor da kaporta da bişey olmadıgını ifade ettiler..

İnternetten biraz araştırdım Daihatsu Toyota Motors Company ye aitmiş , ve % 100 Japonmuş. Üzerinde DVVT-i diye adlandırlan aslında toyota nın vvt-i motoru oldugu söyledi usta ne kadar doğru bilemiyorum..

Fiyat olarak ta 15.000 TL ye anlaştık..

Bu araç alınır ?

LPG de km de ne kadar yakar ?

Her gün yol yapıcağı için masrafsız ve ekonomik bir araç bakıyorum.

4x4 diye çok mu yakar LPG de ? ama araç 1.3 motor bilmiyorum.. İnanın Daihatsu araçlarını hiç tanımıyorum Lütfen yardım bilen arkadaşlar.

Making Difference....

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Daihatsu Terios 1.Nesil (2001 model) Nasıl Bilirsiniz..
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2011, 20:06:51 »
Japonların en eski otomobil üreticilerinden birisidir ve artık Toyota çatısı altında. Genel olarak sağlamdır. O motor 4 çeker bir araç için idare eder. Yurt dışında iken o kasaya bindiğim olmuştu. Yüksek ancak oldukça dar bir araç. Fakat güzel yönleride var.
Bence binmek ve hemen satmamak için düşünülüyorsa kendine has, hoş bir araç, ama her an satmak kolay değildir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2011, 20:08:48 »
Daihatsu 2012'de Türkiye pazarında çekilceğini biliyormusunuz? Bu kadar ip ucu yeter sanırım :)

Alacağınız kişi bir bayan değilse bu tip bir aracı tavsiye etmezdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2011, 20:22:56 »
Evet, Daihatsu Türkiye pazarından çekildi.
Bu arada 4 çeker arzçların diferansiyeli iyi kontrol edilmeli. Lastik hava basınç dengesi bile önemlidir böyle araçlarda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '16
  • 25 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2011, 10:35:09 »
Merhaba kardeşim üniversite de okuyor söz verdik ona bir araba alma niyetine girdik..

bir tane araç bulduk 4x4 Daihatsu Terios küçük cip , nam-ı diğer dağ keçisi diyorlarmış.

2001 model 4x4

105.000 Km de

1.3 Motor ( sürekli 4 çeker)

Atiker sıralı LPG var

Kazası , belası v.s bişeyi yok... Aracı gösterdim ustaya motor da kaporta da bişey olmadıgını ifade ettiler..

İnternetten biraz araştırdım Daihatsu Toyota Motors Company ye aitmiş , ve % 100 Japonmuş. Üzerinde DVVT-i diye adlandırlan aslında toyota nın vvt-i motoru oldugu söyledi usta ne kadar doğru bilemiyorum..

Fiyat olarak ta 15.000 TL ye anlaştık..

Bu araç alınır ?

LPG de km de ne kadar yakar ?

Her gün yol yapıcağı için masrafsız ve ekonomik bir araç bakıyorum.

4x4 diye çok mu yakar LPG de ? ama araç 1.3 motor bilmiyorum.. İnanın Daihatsu araçlarını hiç tanımıyorum Lütfen yardım bilen arkadaşlar.

Ben 4 yılldır 2004 otomatik vites sx modelini kullanıyorum,şehir dışı 7-7.5 litre,şehir içi 9.5-10 litre benzin sarfiyatı var,bazı ülkelerde toyota markası ile satışı yapılıyor,yani toyotaya ne kadar güveniyorsanız en az onun kadar da teriosa güvenebilirsiniz,kronik bir arızası bildiğim kadarıyla yok,yetkili servisler ülkemizde faaliyetlerine devam edeceklerini söylüyorlar,zaten yağ,filtre değişimi harici bir ihtiyacı olmuyor.Özellikle şehir içi kullanımı çok zevkli,kışın karda yağmurda her yere rahatlıkla girer çıkar....Daha detaylı bilgi için www.daihatsuaskına.com sitesini inceleyebilirsiniz.....