0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nefsine sahip olamazsan doyyurmak mümkün değil kardeş.Gidip kredi ile sıfır araba almayı düşünmedim.Baana çok mantıklı gelmiyor yıllarrca bankaya faiz öde çalış dur.Param oldukca ekleyerek yükseltiyorum.ama insanın gözü doymuyor gerçekten.
Gökhan Bey aslında şimdilik istediğim bir kaç değişiklik aslında! İşte bir hidrolik direksiyon olması ve Beygir(güçlendirme) artırımı... Acaba diyorum bunlara sahip olsam daha fazla ister miyim diye düşünüyorum...? Önceki aracım Ford Taunus 1.6 Gt avrupasıydı. 1800 kg ağırlğ vardı. Klimayı geçtim katalysatör de yoktu. Cam buğulanmasını önleyemiyrdum bile ve bir de çok yakıt yakması cabası...Aracımda şimdi klima dahi var... Ama...
gökhan bey sizin için yazmdadım lütfen yanlış anlamayın.tam ben gönderirken sizde göndermissiniz herhalde öyle bir tesadüf olmuş..Sadece 55 bin liralık bir araca 20 sini peşin verip geri kalanına kredi kullanılması çok mantıklı gelmiyor.yoksa sıfır herzaman iyidir.inşallah ev sahibide olursunuz
Herkese iyi akşamlar!Zaman zaman bende arabamdan sıkıldığımı hissediyorum. Arabamdaki eksiklikler; daha doğrusu şu da olsa daha iyi olurdu dediğim oluyor. Benim araç Corolla 1.3XE 12 Valf 75 Beygir. Yakıt hususunda gayet cimri. Yalnız araba da Hidrolik direksiyonun olmaması benim kafamı kurcalıyor... Ben aracımın 2. sahibiyim. Emekli bir öğretmenden aldım. Araç o kadar titiz kullanılmış ki gram boya yook! Öte yandan rampalarda yığılması adamın canını sıkıyor... Acaba 16 Valf olsa rampalarda yığılır mıydı? Bazan diyorum bu arabayı satıp şöyle 2005 filan Corola Terra alayım diyorum. Her istediğim bu araçta var....Sonra da o arabayı alsam bu sefer de ondan sıkılır mıyım?Bazen düşünüyorum da sanırım biz insanoğlu açgözlüyüz sanırım.Ne dersiniz?