0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pazar gunü acil kısmından İstanbul'da olmalıyım
Alkış, alkış . Gelecek bayanlar da durumu netleştirise iyi olur. Sizleri anlıyorum ancak sitemizde ailece ya da tek bayanın olduğu buluşmalarda yapıldı ve arkadaşlarımız sayesinde hepside çok nezih ortamlardı. Sitemizde evlenenlere bile organizasyonlar yaptık hep birlikte. Hakkı'cığım, ayıp ettin, ben Neslihan hanımın söylediğine karşı söylemiştim. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz. Bu arada sadece sedan araçların buluşmaya katılabileceğini duyurmuştuk değil mi? Yer konusunda fikirleri alalım ve kısa zamanda bunu da netleştirelim. Piknik tarzı olursa daha iyi olur.
Ben ne olacagim Hakan abi.Benim arabam ne Sedan ne de HB
neslihan hanım bayanlar nerdesiniz deyince şaşırdım hepi topu kendisinden başka 1 kişi vardı neticesinde,o sebepten yani
bende katılmak ısterim ama yeniyim ben buluşma nerde olucak ben avcılardayım. uygun olursa gelmek isterim.
Tabikide katılabilirsiniz, bu hepimizin buluşması. Fikirleri alıyoruz ve 1-2 güne netleşir ama şu anda Galleria otoparkı uygun gibi görünüyor. Saat 12:00. Hava uygun olur ve çoğunluk isterse sonrasında bir piknik organizasyonu yaparız.
ooow süpersin bence,yarım saat daha kaptım
Sankı cevahır olsa daha ıyı olacak hakkı o zaman bıraz daha uyuyabılır. (Kendımı dusunuyorsam ne olayım )
ne kadar uyku o kadar performans yoksa yol sorun değil,o gün samuray sende selcuk,ver coşkuyu