0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı abisiz olmaz pazar yapalım hakan abi selçuk abeey falanda gelir bu ekip birbirine bağlı puzzle gibiyizdir =))SK Son Samuraya Karşı
ayrım derken abi?
Bay-bayan ayrımı.
bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu bende istanbulda olacağım.. bayan arkadaslardan katılım olursa bende gelip tanışmak isterim sizlerle
yaaaa bayanlardan neden katılım yokkk ((( nerdesiniz nagihan hn gelmiyormusunuz ?
kim yaptı,benimi kastettin yoksa ?
Alkış, alkış . Gelecek bayanlar da durumu netleştirise iyi olur. Sizleri anlıyorum ancak sitemizde ailece ya da tek bayanın olduğu buluşmalarda yapıldı ve arkadaşlarımız sayesinde hepside çok nezih ortamlardı. Sitemizde evlenenlere bile organizasyonlar yaptık hep birlikte. Hakkı'cığım, ayıp ettin, ben Neslihan hanımın söylediğine karşı söylemiştim. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz. Bu arada sadece sedan araçların buluşmaya katılabileceğini duyurmuştuk değil mi? Yer konusunda fikirleri alalım ve kısa zamanda bunu da netleştirelim. Piknik tarzı olursa daha iyi olur.sadece sedan araçlar derken ? biz gelemiyecekmiyiz yani auris kullanıyoruz diye )
yettim yetiim ne zaman? nerde? ne yapıyoruz? samurai ile köprüden geçmek güzel olur zira haki oğlanla köprü yoluna çıkmaya korkuyorum
Alkış, alkış . Gelecek bayanlar da durumu netleştirise iyi olur. Sizleri anlıyorum ancak sitemizde ailece ya da tek bayanın olduğu buluşmalarda yapıldı ve arkadaşlarımız sayesinde hepside çok nezih ortamlardı. Sitemizde evlenenlere bile organizasyonlar yaptık hep birlikte. Hakkı'cığım, ayıp ettin, ben Neslihan hanımın söylediğine karşı söylemiştim. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz. Bu arada sadece sedan araçların buluşmaya katılabileceğini duyurmuştuk değil mi? Yer konusunda fikirleri alalım ve kısa zamanda bunu da netleştirelim. Piknik tarzı olursa daha iyi olur.
Ben ne olacagim Hakan abi.Benim arabam ne Sedan ne de HB