0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir ara da bizlerin (İstanbul ekibi olarak) toplanıp o taraflara gitmemiz iyi olur aslında. Herkesin araç ile gelmesine gerek yok, yakıtlar paylaşılır ve her araçta 4 kişi çok da güzel gezilebilir o taraflar da. Bu nu da yakın bir zamana düşünebiliriz arkadaşlar. Bence bu buluşmada bunu da konuşalım.
Kocaeliden bir şey isteyen varmı arakdaşlar ?
mehmet bey ne güzel düşünüp incelikle sormuş.. mehmet beyi örnek alıyorum. Bursa dan bir şey isteyen varmı ?kestane şekerini ben gelirken getiricem ( sevmeyen yoktur umarım )
heyt buluşmaya bak bee.....yeni üyelerle çekingen üyelerle ve bayan üyelerle hassasiyetle ilgileneceğinizi umuyorum arkadaşlar.....seneye bir de benim için toplanırsınız inşallah.....
Ne kadar düşünceli üyelerimiz, arkadaşlarımız var, hepinize çok teşekkürler. Murat, işlerin iyi olsunda boşver diyeceğim ama demiyorum. Çok şey kaçıracaksın, senin yüzünden arkadaşın Emre de. Bu arada pazar günü yağmur geçileri olabilir, ona göre Galleria'da herkesin fikri ile bir program yaparız. Yağmurda da semaver fena olmazdı hani.
semaver deme bana yaa semaver demeee,coktandır içimiyorum zaten,buluşmadaki semaverden sonra hepi topu 7-8 defa daha içtim
:)Hahaha, süpersin Hakkı. Harbi güzel olur o gün çay sevmememe rağmen. Bende yağış olursa aracı yıkayayım diyorum o gün.
Ben sevmiyorum
Hemen ayrımcılık başlıyor, cık cık.Neyse bize düşen kestane payı artmış oluyor ayrıca.Tamadır Hakkı, mangal bile olur. Doğru, sucuk yemeyenlerde vardı di mi?
Abartmayın yahu ekmeğin köşesine koydum bi dene yedim Tavuk çok iyiydi o gün ki. Bu arada ben konuşuyorum burada ama gelemeyebilirim. Bakalım bir ayar çekmeye çalışacağım inşallah.
Ben sevmiyorum İlgilenmez miyiz aşkolsun yani Gelirsin bu sene her şekil yahu toplaşırız Hatta Neslihan hn Gülsüm hn sen ben buluşuruz, forum tarihinde ilk olur