0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anadolu yakasından geçecek olan arkadaşlar bir yerde buluşup beraber gitsek olurmu bende yolu çıkaramam die tahmin ediyorum
Tamamdır Hakkı, getiriyorum sticker. Belki semaver bile olur. Muhammet'in söylediği gibi gezerizde.
keşke bende aranızda olabilseydim maalesef istanbula kurban bayramında geleceğim : (
Kaç defa Küçükyalı'da, Polonezköy'de buluşmalar yaptık. Orta yer ya köprü üstü ya da adalar olurdu. Şaka bir yana yol ile ilgili sorularınız olursa sorabilirsiniz. Toplznıp geleceklerde programlarını kendi aralarında yapsınlar, telefonlarını birbirlerine versinler.Sonrasında uygun yerler var sahilde piknik yapmak için.Tamamdır Hakkı, getiriyorum sticker. Belki semaver bile olur. Muhammet'in söylediği gibi gezerizde.
ben gelmeyebilirim belli olmaz zaten belki gelirsem arabasız da gelebilirim. Nagihan beylikdüzünden gebzeye geçecek pazar günü dönüşte onunla dönerim.bi daha vurgulamış olayım geriden gelen arkadaşlar küçükyalı olabilir Neslihan Hanım'ı unutmasınlar
ben selcuğu alıcam geçerken o da ümraniyede oturuyor,sanırım vedat kardeşimde cıkarım ben küçükyalıdan
Kocaeliden bir şey isteyen varmı arakdaşlar ?
Teşekkürler Mehmet, sen gel yeter, daha ne isteyelim. Tabi belki özel bir şey isteyen arkadaş da olabilir.
Fırsatını bulursam bende gelip tanışmak isterim.