0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat çok ama çok fazla..Burda galericiler benim çiçek gibi aracıma 27,5 la 29 arası fıyat verdiler..2007 comfort prins LPG li 55 binde..siz düşünün artık ?Galericinin aldıgı fıyat en fazla 23-24 falandır.Ayrıca rengide bakılmadığı sürece hiç güzel bir renk değil..
Mustafa abinin dediği gibi biraz pahalı. Ondada internetteki pazarlık payının etkisi var adam 2000 fazla söylemiş bana göre. Aklını çelmek gibi olmasın ama kardeşim bu arabayı almadan önce sunları bir düşün bence:1. Satıcı Galeri?2. Km. orjinalmi?3. Lacivert ne kadar giden bir renk?4. alıpta iki gün sonra otomatik şanzumandan sıkıntı yaşama?Madem böyle bir araç alacaksın sitedeki arkadaşlarada bir sor bence. Sonuçta muhatabın burdan biri olması galerici olmasından iiyidir bence
otomatik lanzıman konusunda endişelenmeyin arkadaşlar. ben ilk otomatiği alırken araştırdım, bu şanzımanı bozacak ökz daha doğmadı demişti.
Ben 33 veriyim dostm.. Fiyatın yüksek olduğunu savunan ağabeylerim ve arkadaşlarım, Ankarada bu kilometrede daha uygun fiyata sol bulabilirlermi acaba, Ben alacağımda...
Dostum nasıl ki yeni bir araç çıkar piyasaya bi önceki kasası iner fiyatları yarı yarıya dimi ?Şuan bizimkilerin makyajlılarının piyasaya çıkması gibi bizimkilerde geriledi ? Bu kasanın (E12) dizelleri 28 den başlıyor sence tüpü olmayan benzinli , yapısı bizimkilere göre eski kalmış bu corollaya gidip 26,5 verir misin ?
yalnız gözardı ettiğiniz bir nokta var. bahsettiğiniz kasa 2002 de çıktı. yenikasa ise 2007 de. arada 5 yıl çalışılmış teknoloji ve arge var. değil 1 yılda 6 ayda bile teknoloji çok fazla değişim gösteriyor. kaldıki bu araç japon malı. mutlaka kullanılan teknolojik farklar vardır.