Gönderen Konu: Fiyatı nasıl?  (Okunma sayısı 3220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Fiyatı nasıl?
« : Eylül 24, 2011, 17:08:49 »

Toyota Club Türkiye

Fiyatı nasıl?
« : Eylül 24, 2011, 17:08:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Fiyatı nasıl?
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2011, 23:10:40 »
bana pahalı geldi. 25 ten aşağı olmalı sanki. lacivert çok toz tutar onuda söyleyeyim.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2011, 00:00:51 »
Mustafa abinin dediği gibi biraz pahalı. Ondada internetteki pazarlık payının etkisi var adam 2000 fazla söylemiş bana göre. Aklını çelmek gibi olmasın ama kardeşim bu arabayı almadan önce sunları bir düşün bence:
1. Satıcı Galeri?
2. Km. orjinalmi?
3. Lacivert ne kadar giden bir renk?
4. alıpta iki gün sonra otomatik şanzumandan sıkıntı yaşama?

Madem böyle bir araç alacaksın sitedeki arkadaşlarada bir sor bence. Sonuçta muhatabın burdan biri olması galerici olmasından iiyidir bence
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2011, 00:56:56 »
Bence fiyat uygun, aracın kilometresi düşük, ihtiyaç dahilinde alınıyorsa bundan daha aşağısını bulabilmeniz çok zor, ama al-sat yapıyorsanız ancak aldığınız fiyata satabilirsiniz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2011, 01:36:13 »
Fiyat çok ama çok fazla..Burda galericiler benim çiçek gibi aracıma 27,5 la 29 arası fıyat verdiler..2007 comfort prins LPG li 55 binde..siz düşünün artık ?
Galericinin aldıgı fıyat en fazla 23-24 falandır.Ayrıca rengide bakılmadığı sürece hiç güzel bir renk değil..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2011, 02:49:42 »
Fiyat çok ama çok fazla..Burda galericiler benim çiçek gibi aracıma 27,5 la 29 arası fıyat verdiler..2007 comfort prins LPG li 55 binde..siz düşünün artık ?
Galericinin aldıgı fıyat en fazla 23-24 falandır.Ayrıca rengide bakılmadığı sürece hiç güzel bir renk değil..
Ben 33 veriyim dostm.. ;)

Fiyatın yüksek olduğunu savunan ağabeylerim ve arkadaşlarım, Ankarada bu kilometrede daha uygun fiyata sol bulabilirlermi acaba, Ben alacağımda...

Edit;
Bu var ama bununda arkadan kazası var..
http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_5_min]=2005&b[detay_5_max]=2007&b[detay_4_min]=20000&b[detay_4_max]=70000&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=8064&c=8064&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=8064&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2011, 09:51:06 »
Mustafa abinin dediği gibi biraz pahalı. Ondada internetteki pazarlık payının etkisi var adam 2000 fazla söylemiş bana göre. Aklını çelmek gibi olmasın ama kardeşim bu arabayı almadan önce sunları bir düşün bence:
1. Satıcı Galeri?
2. Km. orjinalmi?
3. Lacivert ne kadar giden bir renk?
4. alıpta iki gün sonra otomatik şanzumandan sıkıntı yaşama?

Madem böyle bir araç alacaksın sitedeki arkadaşlarada bir sor bence. Sonuçta muhatabın burdan biri olması galerici olmasından iiyidir bence

otomatik lanzıman konusunda endişelenmeyin arkadaşlar. ben ilk otomatiği alırken araştırdım, bu şanzımanı bozacak ökz daha doğmadı demişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2011, 10:10:50 »
otomatik lanzıman konusunda endişelenmeyin arkadaşlar. ben ilk otomatiği alırken araştırdım, bu şanzımanı bozacak ökz daha doğmadı demişti.
Mustafa abi malesef öyle ökz ler var .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2011, 11:41:52 »
Bu araç galeri değilde kendi sahibinden satılık olsa idi daha uygun fiyatla alınabilirdi diye düşünüyorum. Ayrıca yazılmış ama bende aynı fikirdeyim renk konusunu birkez daha düşünün. Malum sürekli toz sürekli yıkama çizilirse belli etme vs. gibi problemler olur mutlaka. Ama neticede son kullanıcı sizsiniz ve herkesin kendine has bir fikri var bizimkiler sadece nacizane birer öneri..
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2011, 12:52:00 »
ben aynı renk 2004 sol hb aracımı 22.5 sattım.Üstleik 78 binde  servis bakımlı kazası boyası değişenide yoktu.İller yada bölgeler arası fiyat farkı oluyor.Buralarda hb tutulmuyo o yüzden sedanından 2 bin lira az ediyor.Ama osmanıye tarafına kesinlikle yaklasmayın 2005-2006 sol sedanların temızıne 27-30-31 civarı istiyorlarmış.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 25, 2011, 12:57:38 »
Ben 33 veriyim dostm.. ;)

Fiyatın yüksek olduğunu savunan ağabeylerim ve arkadaşlarım, Ankarada bu kilometrede daha uygun fiyata sol bulabilirlermi acaba, Ben alacağımda...
Dostum nasıl ki yeni bir araç çıkar piyasaya bi önceki kasası iner fiyatları yarı yarıya dimi ?Şuan bizimkilerin makyajlılarının piyasaya çıkması gibi bizimkilerde geriledi ? Bu kasanın (E12) dizelleri 28 den başlıyor sence tüpü olmayan benzinli , yapısı bizimkilere göre eski kalmış bu corollaya gidip 26,5 verir misin ?
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 25, 2011, 13:34:34 »
bizim arabamız sedan otomatik 1.6 sol araç 6000 km de 2011 temmuzda 25.500 almıştık o kilometreyle o araba 22-23 civarı olmalı birde o renk çok tutulmaz en çok tutulan renk gümüş gri şu krem rengine benzeyen renk
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 25, 2011, 18:31:16 »
Dostum nasıl ki yeni bir araç çıkar piyasaya bi önceki kasası iner fiyatları yarı yarıya dimi ?Şuan bizimkilerin makyajlılarının piyasaya çıkması gibi bizimkilerde geriledi ? Bu kasanın (E12) dizelleri 28 den başlıyor sence tüpü olmayan benzinli , yapısı bizimkilere göre eski kalmış bu corollaya gidip 26,5 verir misin ?
5 yıl önce vermiştim :)
e12nin terrasının yıpranmışını alacağım fiyata e11sol almıştım. Çokta memnunum, 5 yıldır kafam rahat bir şekilde biniyorum. Ayrıca donanım olarakta e12terradan daha fazla tatmin etti..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 25, 2011, 20:54:31 »
yeni kasa comfort donanımı yerıne e12 sol ü tercih ederim.2007 e12 sol donanımı comfort donanımından daha fazla donanıma sahip kardeş.Ayrıca inanırmısın bilmem ama iç plastik kalitesi döşemelerin  kalitesi e12 corolla larda daha iyi e15 corolla tip olarak güzel araç yaptılar ama dahaa fazla ses ve kötü plastik kalitesi ön planda.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 25, 2011, 21:04:39 »
yeni kasa comfort donanımı yerıne e12 sol ü tercih ederim.2007 e12 sol donanımı comfort donanımından daha fazla donanıma sahip kardeş.Ayrıca inanırmısın bilmem ama iç plastik kalitesi döşemelerin  kalitesi e12 corolla larda daha iyi e15 corolla tip olarak güzel araç yaptılar ama dahaa fazla ses ve kötü plastik kalitesi ön planda.

yalnız gözardı ettiğiniz bir nokta var. bahsettiğiniz kasa 2002 de çıktı. yenikasa ise 2007 de. arada 5 yıl çalışılmış teknoloji ve arge var. değil 1 yılda 6 ayda bile teknoloji çok fazla değişim gösteriyor. kaldıki bu araç japon malı. mutlaka kullanılan teknolojik farklar vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 25, 2011, 21:10:57 »

yalnız gözardı ettiğiniz bir nokta var. bahsettiğiniz kasa 2002 de çıktı. yenikasa ise 2007 de. arada 5 yıl çalışılmış teknoloji ve arge var. değil 1 yılda 6 ayda bile teknoloji çok fazla değişim gösteriyor. kaldıki bu araç japon malı. mutlaka kullanılan teknolojik farklar vardır.
Yok abi ya ne teknolojik farkı toyotada yoktur öyle bişe adamlar gittikçe teknolojilerini düşürüyor.
Örnek E12 de tüm camlar tek dokunuşla açılıp kapanırken e15 te sadece sürücü camı tek dokunuşla açılıp kapanıyor . Bende şahsen e15 comfort alacağıma e12 solü alırdım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Eylül 25, 2011, 21:14:12 »
e12  kasanında 2007 üretimleri  var.yeni kasada güvenlik açısından diz hava yastıgı fazla.Ben dış görünüm olarak e15 daha güzel ama işçilik ve plastik kalitesi e12 kasada daha iyi bunu söylüyorum..ADına maliyet mi diyelim yada başka bişey deyin yeni e15 bazı noktalar e12 den çok kötü mahmutun verdigi örnekte.E12 lerde 4  cam çift kademeli e15 te tek sürücü tarafı.Ayyrıca  e15 bazı araçların kol dayama yerlerindeki renkler atmaya solmaya başlamıstı.Krom kapı açma kollarından bile çalmışlar.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 25, 2011, 22:27:56 »
Bence güzel.. Fiyat da iyi.. Ayrıca pazarlık payıda vardır muhakkak.. Buda düşünüldüğünde alınır.
Otomatik vitesi bu km.de bulmak hatta şöle sölim toyotaya bu km.de bulmak zor..
İçin ısındıysa kaçırma.. Ama pazarlık yap.Arabaya aşık olduğunu belli etme sakın :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2011, 17:21:05 »
Fiyat yüksek bu paraya aynı modelin dizelleri var hadi sol olmasın hb terra dizeller var bu devirde benzinliye binilmez arkadaş oww bide otomatikmiş kaç kaç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2011, 17:59:52 »
tüp taktırırsan bagajda yer kalmaz artık :(
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...