diğer pick upların arka diz mesafesi acayip kısa ve arka koltukları çoook daha rahatsız.
katılıyorum,,
1-2 hafta sık sık navara ya binmek durumunda kalmıştım arkada otururken arabadan çıkmakta zorlanıyordum. kapıları çok dardı ayakkabım kapıya paralel çıkmıyordu arabadan
Bu segmentte
görüntü olarak nissan navara
dayanıklılık olarak mitsubishi l200
mtv açısından sang young (2000 motor olmasından )
wv amarok da iddalı bir rakip yeni girdi pazara
toyota hilux ise toyota markasınının vermiş olduğu güven
söylenebilir genelde
toyota donanım olarak yeterli seviyede olsada mitsubishi bence en iddalı rakibine karşı giriş segmenti 6500 tl kadar pahalı navara ya göre hemen hemen aynı fiyatlarda diyebiliriz ama navaranın arka koltuk diz mesafesi korkutucu derecede küçük:(
ortaak sorunları arka tekerlerde amortisör yerine makas kullanılması ??
normal pick up 1100 kg taşıma kapasitesi veriyor ruhsatta kamyonet oldugu için
ford transit te bile 650 kg olduğunu düşününce (kasayla beraber 1100 kg felam) 1100 kg fazla:)
toyota dizayn konusunda bir an önce kendine gelmek zorunda.bukadar mazda çizgisi toyotayı bozar.bir camry sahibi olarakta 2012 model dizaynını kınıyorum.bukadarmı basite kaçılır,yeni cıvık dizaynı gibi.
toyota dizayn konusunda bir an önce kendine gelmek zorunda.bukadar mazda çizgisi toyotayı bozar.bir camry sahibi olarakta 2012 model dizaynını kınıyorum.bukadarmı basite kaçılır,yeni cıvık dizaynı gibi. 
camry tatlı duruyor gibi sanki

.. bana mı öyle geliyor.. aman neyse nasıl olsa almam

corolla ilgilendirir beni... yeni kasa nasıl olacak merak içindeyim
Kerem bey,ortak sorun olarak arkada makas olmasını belirtmissiniz ama bunlar pikap,kamyonet.Amortisor olduğunu düşünsenize,ikinci ağır yük taşımada amortisör iptal

Bu arada yeni Hilüx'ı tir'da gördüğüm kadarıyla beğenmedim

belkide Hilüx'in küçük versiyonunu gormuş olabilirim.Onlar oldum olası cirkin duruyorlar
Kerem bey,ortak sorun olarak arkada makas olmasını belirtmissiniz ama bunlar pikap,kamyonet.Amortisor olduğunu düşünsenize,ikinci ağır yük taşımada amortisör iptal 
Bu arada yeni Hilüx'ı tir'da gördüğüm kadarıyla beğenmedim
belkide Hilüx'in küçük versiyonunu gormuş olabilirim.Onlar oldum olası cirkin duruyorlar 
Özcan Bey katılıyorum size bunlar pikap ama bunların arkasına 500 kg yük atıp taşıyan gördünüzmü yada bmw x5 le yada land rover jeep tarzı araçlarla dağlarda gezen gördünüz mü? (off road cılar hariç) Bu araçların hepsi otoban veya asvaltta yapım ilkeleriyle alakasız yönde bir kullanım göze çarpıyor o yüzden mesela aynı görünümde şehir tipi yapılmalı bence..
Bu arada bende yeni wv amarok u gördüm gerçekten iddalı bi giriş diyebilirim... araç 10 numara duruyo ama yolda nasıl bilmem..
Kerem bey oturdugum sitede ki Mitsubishi ve bir kaç tane hariç gördüklerimin hepsi deyim yerindeyse eşek gibi çalışıyordular.Hele Dörtnal Toyota'ya Sadık ustaya gelen Hilüx'lar varki bir kere tek rengini gri gördüm.Hep kahverengi dolaşıyorlar

))
Amarok'un dış tasarımı ve motoru mükemmel.Ama iç trim malzemeleri dokunmayıncaya kadar mükemmel,dokununca da büyük hayâl kırıklığı yaşatıyor...
aracı daha bugün gazetede gördüm.işçlik çok hoşuma gitti.araba tam bir 4x4 de bensemiş.görüntüsü köpekbalığı gibi olmuş.