0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
işte aradığım devre bu. sağol ilke bunuda almam lazım.
bir şey değil serdar abi
ilke devreleri ve 3,5 w sıra ledi aldım. çok güzel ürünler. parasıda güzel tabi.4 adet sıra led ve 2 adet voltaj devresine 75 tl verdim. dolar yüksek olunca bizim işe dokundu ucu. 5 gün içide işlemleri bitirmeyi düşünüyorum fotoları paylaşırım. birde senden yardım almam lazım mantar led paylaşmıştın onlar güzel. içten kapı açma kollarının oraya uygun. ama karaköyde denedim çok ışık veriyor. araya bir direnç koymam lazım hem 12 voltla çalışması için olacak hemde kısık yanmasında. bunun hesabı nasıl oluyor. bir hesaplama cetveli varmı bildiğin. mesela 1 ohm - 10 ohm arası direnç bağlasak ışık şiddetini max. min. yapmış oluruz gibi.
Buradan hesaplayabilirsiniz. http://www.tabeladizayn.com/led_direnc_hesap.htm
ilke çok sağol zahmet ettin bukadar uğraştın ama arabanın iç açma kollarına takmak için arıyorum bu sistemi. yani ortak bir nokatadan kumanda etmicem. her kapıdan bağımsız enerji alarak yapıcam. basit şekilde halletmem lazım. 1 kohm bağladım mesela yüksekti. bir tane daha bağladım arkasına biraz daha azaldı. 3 kohm direnç tam işimi görecek galiba. tek tek potans takamam yer yok birde bu 3 çipli ledi 3 erli 3 erli şekilde yanıyorya. işte onu tek halde yakabildim. sanırım onu kullanıcam. arkasına 3 kohm direnç atabilirsem işlem tamamdır.