0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
artık dizelin eski tıkırtısı kaldı mı?
Görende avensisi uzay mekiği sanacak, niye tüp takılmasın niye yakışmasın
2010 BMW 5.20 D var babamın arkadaşında adam kaputa izolasyon yaptırmış hala traktör gibi çalışıyor
Ben evime tüp alıyorum herkezin kendi evine aldığı gibi ama alışveriş merkezlerindeki otoparklar neden tüplü araçları almıyorlar? etrafımda lpg'li araç patlamadı ama gazete ve haberlerde durduğu yerde patladı diye bir çok haber gördüm okudum. kaza anında arkadan çarpışmalarda risklidir diye uyarılarıda okudum. Ayrıca zamanında bakımı yapılmasada benzinli aracın lpg kadar riski varmıdır? zaten neden taktırıyorsunuz taktırmayın demedim bana tuhaf geliyor dedim. Ayrıca zaten ekonomi kaygınız varsa dizel araç alın dedim. orta seviyede yada lüks seviyede dizel araba alınabilir. ben insanların ekonomi yapmasına karşı değilimki ama yapma şekillerınden biri bana tuhaf geliyor vede riskli.. İster porche dizel ister audi dizel fark etmez ama yeni benzinli araba alıpta tüp taktırmak gerçekten tuhaf benim için saygılar...
Bir kere ne olursa olsun aracın orjinalinde olmayan bir şey ekliyorsun.
Dediğiniz gibi AVM lerin otoparklarına girememek bazen gerçekten sıkıntı olabiliyor. Ayrıca özellikle arkadan çarpma vakalarında benzinli araçların haberinden çok LPG li araçların haberlerini okuyoruz. Tüp evet evde kullandığımız ama sızınca ve ısı ve sıkışma ile tehlike yaratabilen bir yakıt. Ayrıca performans kaybıda cabası sizinlke aynı fikirde olmamın sebebide yıllık yaptığım kilometreye oranla LPG ye geçmemin mantıklı olmaması benim için tabii herkesin bir fikri vardır ve kişiye özeldir.