Elinize sağlık, emek verilmiş sonuçta, bir bütün olarak ön yargılı yaklaşmamak gerek. Aracın daha belirgin resimlerini görmek isterdim, böyle tam olarak birşey belli olmuyor. ama gördüğüm kadarıyla araç basitlik ile gösteriş arasındaki ince çizgide kalmış gibi, bazı eksikler var...
Siyah kısmı boyatmanız mantıklı olmuş, Fakat gözüme batan ve çirkinlik oluşturan bazı şeyler var;
*Alt ve üst kısmı zamanla esnemiş ve ayrık duruyor, Plastiğe ısı verilerek birleştirildiğinde güzel olacaktır.
*Tampon boyanırken, far yıkama fıskiyeleride boyanmış, dolayısıyle taksiye takılmak için boyanmış bir araç gibi bir anımsama yarattı bende. Ben olsam fıskiyeleri iptal ederim, ne güzel dümdüz olur.
*Araçta krom ön ızgara ve tampondaki ızgarada bulunan üç tane direk var. Bu benim çok gözümü tırmalıyor. Ön ızgara olarak daha modern birşey yapılabilir. Tampon ızgarasındaki direkleride iptal edip yerine boydan boya Bal peteği şeklindeki (yeni araçlarda kullanılan) ızgaralardan koyabilirsiniz.
*Tamponun tamamı beyaz olduğu için tasarımı gereği alt kısımda bir eksiklik var gibi. Bu nedende tamponun alt kısmında incecik bir siyah lip hakikaten güzel olacaktır.
*Orjinal arka yazıları iptal etmemeniz taraftarıyım, ama ön kaput üstündeki toyota amblemide aynı ızgarada olduğu gibi hoşuma gitmedi. Kaputun o kısmının düz olması daha güzel olacaktır. Ayrıca arka yazıları iptal etmemeniz taraftarıyım. Kaportacı arabası gibi olmamalı bence. Ama oradaki Hakan yazısı hakikaten dandikötesi bir görüntü vermiş, onu söylemeden geçemeyeceğim.
*Ön farlardaki kaşlarınızda faul.. Bizler genelde nedense ''ince farlı olmayan araba güzel olamaz'' gibi bir anlayış içindeyiz. Oysa ki 1997-2002 arası Civiclere bir bakın.. Onlar farlarının şekilleri nedeniyle bu kadar yakışıklı görünüyorlar.. Sizin araçtada o tür bir tarz yakalamanın zor olmayacağına inanıyorum. (Bkz üyelerimizden Berkay Parmaksız'ın eski arabası
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/206369_194096990629298_100000869947672_450657_1348472_n.jpg)
*Arkadaki bagaj açma butonunun siyah kalmasıda göze batıyor. Özellikle aracın arka kısmı sanki yapım aşamasında kalmış gibi, konumuzdan bağımsız olarak güzel bir egsozbaşı ve difüzör yaptırmanın güzel olacağına inanıyorum.
*Bide app plaka demişsiniz ama oda artık insanlarda önyargı oluşturuyor. APP plaka artık ele ayağa düştü. Şahinciler kullanıyor. Eğer kaliteli görünmek istiyorsanız bence Kare plaka daha güzel olur.
Mesela şu Renault Lagunaya bakmanızı tavsiye ederim. Body kiti yok gibi düşünün, sanırım demek istediğimi anlatabiliyorum.