0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herşey samuray için . ne farkeder abi alacak adam da temiz kullansın işte arabayı,teşvik teşvik aslında yapmıycaktım cila ama mecbur o gösterdiğim reçine kalıntılarını cıkaramadım,hem reçine de değilmiş galiba,sanayi boyasımıymış ne ! inşallah düşündüğün gibi olur kardeşim,sonra da cilayı beraber atarız zaten biz 1 yıldır cila atcaz efsanelere,biz atana kadar benim cila da etkisini kaybeder sanırım
merhaba arkadaşlaryaklaşık 1 hafta önce aracımı pasta cila yaptırdım,şimdi kafama takılan bir mevzu vararacın gövdesinde ezik ve göçükler var bunları vakumla çektirmek istiyorum fakat işlem gören yerler tekrardan pasta cila istermi,yani yapıldıktan sonra bir değişkenlik gösterirmi o bölgeler vakumdan sonra?
5 tane falandı sanırım tam hatırlamıyorum
Hakkı abi ben tampon için yaptırmıştım mersinde. işlem yaptıktan sonra uygulama yaptığı bölgeyi pasta cila yapmışlardı. uzaktan bakında fark edilmiyordu. resimlerini paylaşırım öncesi ve sonrasının
Benim hanımı kandirabilseydim aslında sizin araca niyetim vardı ama illa küçük araç diye diretince bu düşünce rafa kalktı:)
Yalan yok benım gozum arkada kalırdı