Halil bey aslında kaportacı değilim ama bizim durum şuna benziyo adamın biri damdan düşmüş herkes yardıma koşmuş herkes yardım için adamı taşımaya çalışırken adamın canı yanmış...... bağırmış sonunda adam..... bana damdan düşen birini bulun benim halimden o anlar diye...

.....Ben bu işlemi İzmir'li olduğum için ordayken İzmir'de bi ustaya yaptırmıştım. Orjinalini yada çıkmasını bulmak çok zor, buluncada fazla para istiyolar.Telefonumu seve seve veririm sorun değil ama ustanız koltuğu sökünce zaten dediğimi çok net anlayacaksınız, zira koltuğun diğer tarafında aynı parçadan zaten mevcut. Ona benzer bir parçayı eksik olan yere aynen kaynattırırsanız (sanayide zaten ufak tefek bu tarz şeyler her ustada mevcuttur) kızağıda bolca gresletirseniz çok ucuza mal etmiş olursunuz.Hatta elinizden geliyorsa Hakan beyin dediğide makul siz sökün net bi şekilde kayıp parçayı tespit edip herhangi bi yerde kaynattırın 5- 10 TL ye kaynatırlar ama kaynattırdığınız parça yuvarlak hatlı olsun. sonra yerine gresleyip takın eskisi gibi olacaktır...

......Çok ilginçtir benimde şöför koltuğu kapı tarafındaki bilya düşmüştü araba temizlenirken süpürge falan çekmiş demekki bulamadıydım. Sonuç olarak bizim araçlarda koltuklar bu yerden arıza veriyo demekki.....